Izbor UrednikaVesti

Мигранати тероришу и пљачкају старе у два села, полиција их довози (ВИДЕО)

Стравичне вести стижу из села Мајдан и Рабе на граници Србије са Мађарском и Румунијом, где се тренутно налази између 1.500 и 2.000 илегалних миграната, који по сведочењу мештана, тероришу тамошњи народ, упадају у куће, уништавају имовину грађана Србије, због чега су углавном старији становници потпуно престрављени да не смеју да изађу ни на улицу.

– До продавнице не смемо да одемо. Понашају се ненормално, скидају голи, вичу, упадају у куће. Пљачкају нас. Већ су заузели 15 празних кућа. Долазе под пратњом полиције. Шта нас је ово снашло – кроз сузе сведоче бака и дека из села Мајдан, које су разговарали са припадницима Народних патрола.

Припадници Народних патрола су дошли на сам север Србије да помогну угроженом становништву, с обзиром на то да је пар стотина углавном старих људи од стране државе остављено на милост и немилост пар хиљада миграната, а очекује се да ће их у наредном периоду бити више.

Оно што је још фрапантније од тога да мигранте до ових села спроводи полиција под ротацијом је сазнање чланова Народних патрола да припадници НВО долазе и дају новац мигрантима!?

Народне патроле су обећале да ће заштитити наше грађане, а њихова сведочења погледајте и послушајте у потресном видео прилогу.