Vesti

МИНА ВУЧИНИЋ: Мигрант ме напао у центру Београда, отео мобилни и новчаник! (ВИДЕО)

„У петак 6. новембра враћала сам се од Трга Републике кући. Било је око 23 часа, улице су биле празне, када ме је особа за коју су ми касније у полицији рекли да је мигрант, зауставила и питала колико је сати. Кренула сам да узмем телефон из торбе, а тај мушкарац га је одмах шчепао заједно са новчаником и кренуо да трчи“, прича за Србин.инфо, Београђанка Мина Вучинић, која је била опљачкана у Булевару Деспота Стефана.

– Прво сам кренула да га јурим, али када сам схватила колико је брз, одустала сам од потере за њим.

Мина подвлачи да, све док није опљачкана, није ни била свесна мигрантског насиља над домаћим становништвом, као и да је толико много илегалних усељеника на улицама главног града Србије.

„Сутрадан сам отишла да поднесем извештај полицији, а инспектора коме сам давала изјаву питала сам да ли се овакве ствари дешавају често? Он ми је одговорио ДА. Такође, и код мог мобилног оператера, где сам отишла да узмем нову СМС картицу, речено ми је да само у ту пословницу долази и десет људи дневно са истим проблемом, а да су појединци били и физички повређени од стране миграната током пљачке“, нагласила је Мина.

Такође, истакла је да је она са Дорћола и да никада није имала сличних проблема када се враћала кући, увек се осећала сигурно и свом граду, али после свега што је доживела и чула, више се не осећа тако.

А шта је још у вези мигрантскпог насиља за наш портал рекла Мина Вучинић погледајте у видео прилогу изнад.