Izbor UrednikaVesti

НАПАД на судију која води случај КАБАЛА ПЕДОФИЛА: Убили јој сина, ранили мужа

Мушкарац одевен у радника Федекса убио је метком у срце Данијела Андерла (20), студента Универзитета у Вашингтону, а његов отац Марк Андерл (63) је пребачен у болницу са неколико прострелних рана. Саласова је успела да преживи напад јер се тада налазила у подруму куће. Није познато ко је тачно убици био мета и шта је био његов мотив.

Због посла којим се бави, и раније је добијала претње, али је случај утолико занимљивији знајући да је Саласова само пре неколико дана преузела случај Дојче банке у који је умешан и покојни контроверзни педофил Џефри Епстајн.

Наиме, инвеститори су банку оптужили да је пружала услуге клијентима „високог ризика“, попут Епстајна, тако учествујући и у прању новца. Како наводе, иако су постојали знаци да ће Епстајн имати сумњиве исплате и уплате и друге мутне активности, банка се на то није обазирала због чега је сада пристала да плати 150 милиона долара казне и тако признала да је омогућила педофилу да исплаћује велике суме новца својим „сарадницима“ у педофилском ланцу. Такође, обавезала се да ће сарађивати са властима.

Како се наводи, када је банка прихватила да послује са Епстајном, већ се знало за његову педофилску мрежу и све недозвољене радње са малолетницама.

Ипак, не мора да значи да је напад на судијину породицу повезан са овим случајем, али су медији истакли да ће свакако бити занимљиво видети како ће се даље ова прича одвијати.

Као федерални судија, Саласова је учествовала и у многим другим значајним случајевима, посебно када је реч о корупцији и финансијском криминалу. Ћерка је Мексиканца Јеврејина и Кубанке католкиње, а прва је жена Латиноамериканка која је служила као федерални судија у Њу Џерсију.

Подсетимо, Џефри Епстајн је преминио прошлог лета у добро чуваном затвору у Њујорку. Иако је званичан извештај показао да се ради о самоубиству, многи сумњају у то јер је покојни милијардер био повезан са бројним светским моћницима који су преко њега злостављали малолетнице.

izvor: srbin.info