Vesti

СВЕДОЧЕЊЕ ИЗ СОМБОРА: Мигранти су ми упали у породичну кућу и узели све паре! (FOTO)

Из дана у дан инциденти са мигрантима у Сомбору ескалирају.

Жена по имену Лана Лукић из Сомбора, јавно је изнела причу шта се десило са њеном породичном кућом, након упада миграната.

Драги Сомборци, пре око сат и по времена отишли смо од куће на сат времена. Враћамо се и затичемо обијену породичну кућу, разваљена врата, хаос у кући, однете СВЕ паре из куће и остављена широм отворена врата.

Такође у дворишту обијена радионица. Данас сам видела групицу миграната код Суботичке пруге, код Домина. Ја сам у Гогама и овде их има превише вееоватно јер је у близини Железничка.

Свака напуштена кућа овде је настањена њима, а почели су масовно да улазе и у куће које нису напуштене. Ово је превазишло сваку могућу меру и границу. ДОКЛЕ ЉУДИ???

Лукић такође каже да је проблем, да треба радикализовати протеста:

Нажалост, нисмо довољно сложни. Који год предлог за решење овога да се да, неко неће бити за и аутоматски више нисмо једногласни. Не би требало уопште давати децу у школе једноставно из страха за безбедност, не могу сви родитељи да прате своју децу до школе и назад због посла, а нисмо безбедни нигде.

Када бисмо се сви једногласно определили за то вероватно би се неко и замислио да ли су битнији мигранти и да нам деца буду неписмена или да нам се једноставно врати наша безбедност, да поново живимо нормално и без страха.

Ево како њени суграђани коментаришу напад:

-Ово је већ превише

-Формирати кризни штаб пид хитно

-Нема петиција људи,требамо кренути блокирати главне саобраћајнице из Хрватске и Мађарске!

-Где живи градолначеница? Упутуте их тамо…написите поруку на енглеском и путању и нека њој обијају…свакако има висе пара од свих нас заједно колико их је примила за све ове мигранте у Сомбор..

-Захтевати оставку комплет градске власти.