Vesti

УЖИВО – Народ се враћа пред Скупшттину, Вучићева полиција баца сузавац и бије! (ВИДЕО)

Полиција је добила појачање, ОГРОМАН број патрона са сузавцем се испаљује на хголоруки народ, који се гуши. Чак се и полиција гуши кашље колико су сузавца бацили. Народ их гађа каменицама, испред Скупштине је најмање 30.000 људи, можда и 50.000, тешко је проценити од сузавца. Потиснута је маса јер се народ гуши, растеран је народ до цркве светог Марка, али не одустаје. „Полиција је повраћала од сузавца и гушила се јер су толико бацили сузавца, Много више него Слобина полиција 5, октобра“, каже Дејан Златановић који је све време на лицу места и извешатава уживо.

Хаос на улазу у Скупштину, полиција кренула на народ, али окупљени грађани нису дозволили да их изгурају.
„Упали смо у Скупштину, али је полиција реаговала. Ипак, полиције је јако мало, а народа има много, дођите сви из других градова јер ово је Вучићев крај. Ухапшен је Дамњан и још 10 људи, али ово им је крај и ускоро ће они завршити у затвору“, рекао је Срђан Ного ексклузивно за Србин.инфо, који се налази испред Скупштине.

Народ је улетео у Скупштину, на улазу су јаке полицијске снаге. Ситуација је веома напета, народ кључа од беса.

На степеништу Скупштине горе бакље, народ поручује Вучићу – готов је!

У центру Београда се већ окупило неколико хиљада људи. Народ извикује „Вучићу лопове“ и „излазите напоље“. Саобраћај је у потпуном прекиду.

Они су револтирани после конференције за медије Александра Вучића, који је најавио увођење полицијског часа.

Све више људи пристиже у центар града, а окупљени узвикују „Вучићу лечи се“ и „Оставка“.

 

Испред Скупштине Србије већ се окупило више стотина грађана који су блокирали саобраћај и који извукују пароле против Александра Вучића. У центар Београда пристиже све већи број грађана.

Иначе, испред Народне скупштине заказана је јавна трибина на којој би новинар Предраг Поповић и народни посланик Срђан Ного требало да одговарају на питања грађана о ванредним мерама које је вечерас прогласио Александар Вучић.