Vesti

AНТИМИГРАНТСКИ ПРОТЕСТ испред Владе, Орбан послао државну ТВ, а РТС не извештава!

Испред Владе Србије одржан је антимигрантски протест, који протиче у уобичајеном медијском мраку како би се што мање сазнало о проблемима становника Србије са илегалним мигрантима у целој земљи. Осим малобројних домаћих независних медија попут Србин.инфо, занимљиво је да са овог догађаја извештава државна телевизија Мађарске, америчка агенција Асошијетед прес и Федерална Бих.

У току је протестна шетња до Савамале, дела Београда који је свакодневно угрожен од мигрантског насиља, а у шетњи учествује неколико хиљада људи, углавном младих Београђана.

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

 

Набрајају се евидентирана кривична дела и напади на становнике Србије и њихову имовину, о којима домаћи медији нису извештавали како би се у друштву очувала слика мирољубивих азиланата.

Учесници антимигрантског протеста су посебно негодовали због медијског мрака у Србији, на скупу су присутни и ратни ветерани који протестују испред Председништва месецима због односа Србије према ратним ветеранима, херојима са Кошара, Паштрика и других стратишта, а посебно према ратним инвалидима.

Незадовољни грађани узвикују испред Владе „Вучићу издајниче“, „Вучићу Турчине“.