Vesti

„Време је да их вратимо кући“: Трампов син за повлачење америчких трупа са КиМ

СИН америчког председника Доналд Трампа подржао је америчког сенатора Дејвида Пердуа, који је данас на Твитеру написао да би САД требало да преиспитају своје присуство на Косову.

Перду је у посту на Твитеру написао да америчке трупе више од две деценије помажу у одржавању мира између Косова и Србије.

„Више од две деценије америчке снаге помажу у одржавању мира између Косова и Србије. Сада, са историјским напретком, Косово мора да уради свој део и укине све царине наметнуте Србији. Ако Косово није потпуно посвећено миру, тада би САД требало да преиспитају своје присуство тамо“, написао је Перду.

“Слажем се. На Косову има 650 америчких војника. Време је да их вратимо кући”, написао је Доналд Трамп млађи на свом Твитер налогу.

Donald Trump Jr.

@DonaldJTrumpJr

Agree. There are 650 US troops in Kosovo. Time to bring them home. https://twitter.com/sendavidperdue/status/1237198479056830467 

David Perdue

@sendavidperdue

For over two decades, US forces have helped keep the peace between Kosovo & Serbia. Now, with historic progress in sight, Kosovo must do its part & abolish all duties imposed on Serbia.

If Kosovo is not fully committed to peace, then the US should reconsider its presence there.