Vesti

Мигранти изболи Србина код Битеф театра, у тешком је стању, медији ћуте! ВИДЕО

У понедељак ујутро, један сат око поноћи, двојица миграната су код Битеф театра ножем напала двојицу мушкараца и жену из Београда, а један од младића се налази у болници у тешком стању!
Ово од очевица догађаја (име познато редакцији) сазнаје портал „Србин инфо“, а посебно забрињава чињеница да су о овом догађају известиле новинске агенције и медији, али су цео догађај описали као „тучу код Битеф театра“, без помињања миграната.

– Напад се одиграо у Дринчићевој улици. Двојици рођених браћа и супрузи једног од њих пришла су двојица миграната и нешто су им добацивали. Они су им поручили да их оставе на миру, а затим је један од миграната извукао нож и једног од младића убо у леву бутину. Очигледно га је погодио у артерију. Крви је било на све стране. Затим су напали и његовог брата и жену – препричава очевидац стравичног догађаја за наш портал.

Он наводи да је затим притрчао да помогне несрећном човеку, кога су, баш као и жену, мигранти шутирали у главу док су лежали у локви крви!

– Почели су да беже, али су тада наше комшије, које морам да похвалим, потрчале и ухватиле једног од нападача. Оборили су га на земљу и држали све док није дошла полиција. И полицију морам да похвалим, јер су дошли после само два минута и убрзо ухватили и другог починиоца – наглашава наш саговорник.

Како се испоставило, двојица миграната-нападача су из Туниса и Алжира, дакле никако из земаља где постоје ратни сукоби и опасност.

– Колико сам упозат, они се тренутно терете за покушај убиства. Полиција је у стану где су они боравили затекли још седам-осам Арапа и сви су приведени у СУП у 29. новембра. Требало би да полиција има и снимке целог догађаја од камера са оближњих зграда. Како су нам полицјаци рекли, до сада су се мигранти међусобно сукобвљавали, али сада су почели са обрачунима и са локалним становништвом – открива саговорник „Србин инфо“.

Ипак, оно што посебно забрињава је то што медији нису пренели све детаље овог догађаја, односно нису поменули да је напад био у режији миграната, а председник државе сваког ко се не слаже са његовом мигрантском политиком етикетира као „ђубре фашистичко“.

Редакција „Србин инфо“ позива надлежне да званично открију истину и све детаље о овом стравичном догађају и упознају јавност Србије са потенцијалном опасношћу.

Извор: srbin.info