Foto

BESNE MAŠINE KOJE VOZE STARLETE VREDE I DO 200.000 EVRA (FOTO)

Starlete mogu da se pohvale besnim mašinama vrednim čak 200.000 evra.

Iva Grgurić

Iva koja je popualrnost stekla učešćem u rijalitiju Zadruga, često voli da se pohvali skupocenim poklonima i stvarima koje poseduje, pa se tako pre nekoliko meseci pohvalila i novim „ljubimcem“, besnim četvorotočkašem koji trenutno vozi vrednim čak 60.000 evra.

Tamara Đurić

Popualrna starleta vlasnica je čak tri skupocena automobila marke „ferari“ vredna više od 200.000 evra, „audi r8“ čija se vrednost procenjuje na više od 100.000 evra i „mercedes“ G klase vredan 150.000 evra.

Tamara Đurić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Inače, Tamara je nedavno imala saobraćajku u kojoj su joj kola završila smrskana.

Tijana Ajfon

Starleta koja je sada uspešna preduzetnica Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon još jedna je devojka sa liste „bahate starlete“.

Maja Marinković, Tijana Ajfon, Tijana Maksimović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Prošle godine za rođendan imala sam jednu želju – da budem uspešna i sama sebi sve da stvorim. Godinu dana kasnije, tačnije tokom cele godine nizala sam uspehe. I povodom toga rešila sam da se častim jer sam bila mnogo vredna – napisala je starleta na Instagramu nedavno.

Stanija Dobrojević

Stanija je već dugi niz godina vlasnica skupocenog džipa marke „Audi Q7“, koji je izgleda odlično služi s obzirom na to da ga ne menja.

Stanija Dobrojević
FOTO: PRINTSCREEN/PAPARACCO LOV

Kako se tada pisalo, starleta je za automobil iskeširala 130.000 evra, koji sada navodno vredi oko 70.000.

Kurir.rs/Telegraf