Izbor Urednika

Дачићева посланица у Скупштини гледа шопинг линкове (ВИДЕО)

Није посланик СПС једини који је време на седници Скупштине Србије о најважнијем националном питању – Косову и Метохији, прекраћивао гледајући необавезан садржај за одрасле.

Док су се у централном делу скупштинске сале ломила копља о судбини Космета, у клупама се „убијало“ време сурфовањем по Интернету.

Посланица је, како се види на слици која се дели мрежама, онлајн разгледала женску гардеробу.

У међувремену се огласио и високи функционер СНС Дарко Глишић који је на питање може ли се још сарађивати са социјалистима рекао да се видело шта се дешавало на седници Скупштине Србије о Косову на којој је „свако показао своје лице и наличје, ко је склон насиљу, а коме је прече да гледа п*рно филм“.

Он је навео да је у време кад се „кидисало на Вучића“ то радио посланик СПС из Грачанице Звонко Стевић, а док је говорио о Стевићу на телевизији је пуштен снимак с леђа како посланик гледа порно филм на мобилном телефону.

Poslanica Marija Jevđić koja se našla u žiži političke javnosti u Srbiji, pošto je obljavljena njena fotografija na kojoj se vidi kako šopinguje na internetu dok se u srspkom parlamentu govori o Kosovu i Metohiji, oglasila se.

– Bez ikakvog pravdanja, to što je prikazano u novinama je poruka koju mi je ćerka poslala, a bio je link koji sam otvorila. Moje prisustvo oba dana na sednici kao podrška izvestaju nije nikada bila upitna – rekla je ona za Republiku u prvoj izjavi za medije nakon što je slika dospela u javnost.

Poslanica iz Kraljeva je uslikana kako za vreme skupštinske sednice o Kosmetu ispod klupe gleda svoj mobilni.

Извор: Kurir.rs/Twitter

Ознаке: Александар Вучић, Косово и Метохија, скупштина Србије, СПС