Izbor UrednikaVesti

Danilo Vučić podelio paketiće deci na Kosovu i Metohiji

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo boravio je u četvrtak na Kosovu i Metohiji i tokom posete srpskim sredinama podelio je deci poklone za Novu godinu u ime predsednika.

Vučić je u selima Suvo Grlo i Banje u opštini Srbica, u vrtiću „Maja“ i tamošnjoj osnovnoj školi, deci podelio novogodišnje paketiće, a paketiće je podelio i u Prilužju, u vrtiću „Car Konstantin i carica Jelena“, objavljeno je na fejsbuk stranici vrtića.

„Danas je predškolsku ustanovu ‘Car Konstantin i carica Jelena’ u Prilužju posetio Danilo Vučić, i tom prilikom našim mališanima podelio novogodišnje paketiće, u ime predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Ovim putem zahvaljujemo predsedniku što i ove godine misli na našu decu, i veliko hvala za svaki dečiji osmeh“, objavljeno je na Fejsbuku.

Danilo Vučić posetio je i porodicu Marković u Gračanici i njihovo troje dece i uručio prigodne novogodišnje poklone, objavila je ta porodica, prenosi portal Kosovo online.

„Poštovani gospodine predsedniče, velika je čast i zadovoljstvo ugostiti Vašeg sina. Danilo je divan momak koji je zaista odvojio dovoljno vremena da popričamo o svemu. O životu Srba na Kosovu i Metohiji. Došao je nenajavljeno u moj dom i upoznao moje sinove, popričao sa mnom i preneo tople pozdrave njegovog oca, a našeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Veliko hvala, živi bili“, piše u postu porodice.