Izbor UrednikaTopVideoZdravlje

ДИРЕКТОР ФАЈЗЕРА бежи када га новинари питају о опасности KОВИД вакцина (ВИДЕО)

Извршни директор компаније Фајзер Алберт Бурла био је у Давосу затрпан тешким питањима која су мејнстрим медији одбили да питају о безбедности и ефикасности експерименталне вакцине против KОВИДа његове компаније.

Оснивач Rebel News- а Езра Левант суочио се са Бурлом на улицама Давоса у среду усред годишњег самита Светског економског форума како би питао зашто је лагао свет о ефикасности вакцине.

„Када сте сазнали да вакцине не спречавају преношење? Колико дуго сте то знали а да то нисте јавно рекли?” упитао га је Левант.

„Хвала вам пуно“, одговорио је Бурла.

Левант је притиснуо: „Сада знамо да вакцине нису зауставиле пренос. Али зашто сте то држали у тајности? Рекли сте да је 100% ефикасна. Затим 90%, па 80%, па 70%. Али сада знамо да вакцине не заустављају пренос. Зашто сте чували ту тајну?”

„Пријатан дан“, одговорио је Бурла.

Извештач Левант и Rebel News Ави Иемини наставио је да пита Бурлу да ли је забринут због „одговорности за производ” с обзиром на нагло растуће случајеве миокардитиса и других нежељених реакција које изазива КОВИД вакцина.

Али Бурла је наставио да хода и одбио је да одговори.

У накнадном извештају, Левант је рекао да је Бурлино ћутање било „заглушујуће“.

Између Авија и мене поставили смо 29 питања. Све што смо три године желели да питамо генералног директора компаније Фајзер — од тога колико је он лично профитирао од пандемије, до тога колико је платио другима да промовишу своје вакцине, до важних питања о томе када је знао да његове вакцине заправо нису заустави пренос и зашто је то држао у тајности.

Rebel News се у уторак суочио и са главним директором АстраЗенеке, Марком Дунојером, који је брзо побегао када су га питали о порасту „изненадних смрти“ након увођења вакцине.