Izbor UrednikaTopZivot i Stil

„Gde žive te životinje?“: Influenserka iz muslimanske zemlje objavila fotografiju nje i muža u ovoj pozi i RAZBESNELA SVE (FOTO)

Mlada Saudijka Fuz al Otaibi izazvala je gnevne reakcije nakon što je otvaranje naloga na Snepčetu obeležila objavljivanjem fotografije sebe i muža Ahmeda Muse kako goli sede u kadi i piju šampanjac.

Snimci su razbesneli konzervativne Saudijce, koji su je optužili za “kršenje pravila pristojnog ponašanja u javnosti”.

FOTO: SNAPCHAT, FOUZ AL-OTAIBI / SCREENSHOT

„Gde žive te životinje? Ako su u Saudijskoj Arabiji, zašto ih ne uhapse zbog širenja poroka i kršenja pravila pristojnosti?“; „Zbog slave i novca ljudi se ponižavaju“; „Bog želi da naše ćerke i muslimanske devojke budu pokrivene“ – samo su neke od reakcija.

Fuz se nije pokajala zbog kritika, a povodom optužbi za konzumiranje alkohola odgovorila je da su šampanjac i vino bili bezalkoholni.

Ona je stekla popularnost provocirajući konzervativne vernike u Saudijskoj Arabiji i ima 500.000 pratilaca na Instagramu. Ranije je objavljivala intimne fotografije na kojima se ljubi s mužem.

FOTO: SNAPCHAT, FOUZ AL-OTAIBI / SCREENSHOT

Godine 2019. podigla je veliku prašinu nakon što je objavila bračni ugovor, koji sadrži niz pravila koja suprug mora da poštuje. Od njega se, između ostalog, traži da joj obezbedi kućnu pomoćnicu i novac za život, a zabranjuje mu se da uzme drugu ženu.

„Ako se muškarac oženi nakon što je pristao na bilo kakve uslove, onda je glup“, napisao je jedan korisnik.

FOTO: INSTAGRAM, @STEEL_27 / SCREENSHOT

„Da li je ozbiljno mislila kad je napisala ove uslove. Kladim se da više nema muškaraca u njenom životu“, napisao je drugi.

„Šerijat kaže da muškarac može da ima četiri žene, a on bi mogao da nađe stotine boljih od ove“, konstatovao je neko.