Izbor UrednikaVesti

JERMENSKE PATROLE IZVRŠILE PREPAD IZ ŠUME: Razbijena azerbejdžanska specijalna jedinica! (VIDEO)

Video snimak pokazuje posledice jermenskog napada na azerbejdžanske specijalne snage

Prema rečima sekretara za štampu jermenskog Ministarstva odbrane Šušana Stepanjana, Snage odbrane Arcaha (ADA) su „pustile pakao na teroriste i specijalne snage Azerbejdžana u pravcu jugoistoka u delu sela Šeher – Crveni Bazar – Tagavard“.

Pored odbijanja ovog napada, jermensko Ministarstvo odbrane izvestilo je u utorak i o drugim borbama sa azerbejdžanskim oružanim snagama.

– Danas, u 13:30 sati oružane snage Azerbejdžana pokušale su da sklone poginule vojnike u pravcu Karvačara, koristeći dimnu municiju. Kao rezultat artiljerijske vatre Snage odbrane Arcaha, jedinica azerbejdžanske armije bila je primorana na povlačenje ostavivši dva tela – rekao je ministar odbrane Artrun Ovanisjan.

– 13:40 sati azerbejdžanske oružane snage pokušale su da izvrše diverziju sa grupom od 30 vojnika u pravcu Karvačara, koristeći dimnu municiju.

– Snage odbrane Arcaha (ADA) potisnule su azerbejdžanske snage koje su krenule napred i primorali ih da se povuku na početne položaje, što je dovelo do novih gubitaka kod Azera – rekao je on.