Vesti

KLJUČAJU TENZIJE: Migranti napadaju Srpkinje, uzećemo pravdu u svoje ruke! Naše porodice država ne štiti…

Učestali napadi na žene po Srbiji, čiji su vinovnici ekonomski migranti i azilanti.

Proteklih nedelja svedoci smo brutalnog nasilja i serije napada migranata na naše građane, kao i međusobnih obračuna. Portal Jaka Srbija objavio je kontraverzni tekst upozorenja da će zbog nemara nadležnih organa doći do samoorganizovanja, a državu upozoravaju da će građani uzeti pravdu u svoje ruke.

Tekst pod nazivom: Ponovo NAPAD MIGRANATA na Srpkinju, ovog puta u Somboru-Ako nas država ne zaštiti, UZEĆEMO PRAVDU U SVOJE RUKE i zaštiti svoje porodice – prenosimo u celosti:

I tako u mirnom Somboru, migrant fizički nasrne na moju suprugu (fizički nije povredjena, ali je pretrpela šok i psihički je uzdrmana) na samo 50 metara od naše kuće, kad je krenula peške po dete. Hvala radnicima vojputa ili već ko su ljudi u narandžastom koji su se umešali i sprečili, šta god da se moglo desiti u 11:05.

Pozvana je policija, izašli su na teren, do tad sam i ja došao na lice mesta, i policija ne može ništa. Na moje oči su ga zamolili da se udalji, meni su rekli, ne vredi jutros ga je sudija oslobodio jer nema para da plati kaznu (znači par sati pre toga je provalio u kucu u matije gupca i pušten da ide dalje). Nisu uzeli ni izjave, od mene, moje supruge, od radnika koji su sve to videli i sprečili.

Ja sam otišao po decu, iz škole i iz vrtića jer samo ja izgleda mogu da im obezbedim sigurnost, ili bar mogu da pokušam da zaštitim porodicu, migrant i dalje stoji tamo, doduše sad miran!

Zovem ponovo policiju, operater me obaveštava da ne mogu ništa, ponavlja da je isti jutros pušten nakon privodjenja, ali eto poslaće patrolu. Patrolu nisu poslali, a migrant uživa zaštitu ove države.

Šta nam poručuje policija?

Izvor: Dnevna Gazeta/Jaka Srbija