Izbor UrednikaTopVesti

LEPA POLICAJKA NA TAJNOM ZADATKU! Prerušila se u tinejdžerku da namami pedofila

Deni Bruk se seća da je zbog tog slučaja dobila nagradu, a zahvalili su joj se i roditelji čija su deca bila žrtve ovog pedofila
Policajka Deni Bruk iz Londona, koja uskoro planira da izda knjigu, prisetila se slučaja kada je zbog tajnog zadatka morala da se preruši u tinejdžerku kako bi uhapsila pedofila.

On ju je pratio nekoliko dana, a kada je pokušao da je napadne završio je iza rešetaka. Ona je u školi bila na tajnom zadatku kako bi uhapsila pedofila. Sve vreme se oblačila u školsku uniformu da bi sakrila godine i izgledala kao učenica.

– Na sastanku su mi dali uniformu. Zamislite da su mi se kolege smejale jer sam majka i odrasla žena, a nosim kratku kariranu suknju i čarape do kolena – prisetila se ona.

Deni je zatim rekla da je radila tajno na mnogim slučajevima, ali nijedan ne može da se poredi sa tim. Dve nedelje je nosila školsku uniformu i šetala se po mestima gde bi mogla da naleti na pedofila koji je pre toga napao nekoliko žrtvi.

Međutim, kada je pomislila da će njen tadatak biti neuspešan i da treba da odustane, pedofil se konačno pojavio.

– Okrenula sam se i videla sam čoveka sa šeširom u crnoj odeći kako se krije iza ugla. Krenula sam i čula korake iza sebe. Nisam stigla ni da se okrenem, a on me je zgrabio za vrat i oborio na pod – rekla je ona.

Ubrzo su njene kolege reagovale i pedofil je odmah uhapšen i sklonjen sa ulice.

Kasnije se ispostavilo da je u pitanju čovek koji je ranije osuđivan za slična dela, a koji je u to vreme imao ženu, decu i ljubavnicu koja je bila trudna.

Deni Bruk se seća da je zbog tog slučaja dobila nagradu, a zahvalili su joj se i roditelji čija su deca bila žrtve ovog pedofila.

– Jedna od majki mi je pisala i rekla da njena ćerka više ne mokri u krevet, da joj više nisu potrebne tablete za spavanje i da se skoro vratila u normalu – rekla je ona.

Deni Bruk je napustila londonsku policiju 2013. nakon što je deset godina radila na tajnom zadatku na ozbiljnim slučajevima tokom kojih je uhapsila više dilera droge i seksualnih prestupnika.

policajka Foto: Instagram Printscreen