Izbor UrednikaTopZivot i Stil

MIODRAGA SU LEKARI OTPISALI I REKLI MU DA UMIRE! Tražio sam da mi donesu vodu Svete Petke i posle prvog gutljaja sve se PROMENILO

Pravoslavni vernici danas slave Svetu Petku, a kolone ljudi čekaju ispred crkve na Kalemegdanu kako bi dobili blagoslov, pomolili se svetici i zatražili pomoć i utehu.

„Došao je doktor posle nekog vremena, pitao da li može nešto da mi donese.“

– Jednom sam bio na ivici smrti, već su me bili otpisali. U tom trenutku, jedina želja mi je bila da ozdravim, a znao sam da to ne mogu drugačije nego kroz pomoć od Boga, počeo je razgovor te 2014. godine – Beograđanin Miodrag Todorović.

Razgovor je započet sasvim slučajno, a Todorović je rekao da veruje da su ga isključivo vera, molitva i sam Bog spasli zdravstvenog problema u kom je bio.

– Pošto sam bio u jako lošem stanju, želeo sam da dobijem vodu Svete Petke. Te noći, kada sam bio u šok sobi, lekari su rekli da je verovatnoća 99 odsto da ću umreti, 1 odsto da ću preživeti. Došlo je 10 sati noću, a ja sam sve vreme razmišljao kad će doći neko da mu kažem šta mi treba.

Došao je doktor posle nekog vremena, pitao da li može nešto da mi donese, šta mi je potrebno, i tražio sam mu vodu Svete Petke. Rekao mi je „Dobro, doneću ja to sutra“, na šta sam mu rekao da molim da to uradi te večeri.

Inače, imao sam i sepsu i bilo je samo pitanje momenta kad ću umreti. Ujutru, kada mi je brat doneo vodu, pomislio sam „Želim da popijem ovu vodu, pa nek’ umrem“. Drugi dan sam već živnuo i stanje je počelo da mi se popravlja. U međuvremenu sam se iskreno molio“

izvor: kurir.rs/telegraf