TopZivot i Stil

OLIVERA SE PRESELILA IZ RAVNICE NA SUROVU GOLIJU PA RODILA ŠESTORO DECE! Sad žive bez telefona i interneta! (VIDEO)

Priča osmočlane porodice Vulović sa Golije najbolje svedoči o tome da su ljubav, priroda i sloga ponekad dovoljne za srećan i ispunjen život. Kad hrabrosti i truda ne manjka, sudbina pronalazi svoje načine da pomogne i podrži…

Olivera je srela Jovana pre 16 godina, a čim ga je upoznala odlučila je da pitomu ravnicu zameni prelepom, ali surovom planinom Golija, prenosi Info liga. Ovaj bračni par i danas živi na u ljubavi sa netaknutom prirodom, a tu odgajaju i šestoro dece koju su dobili u međuvremenu.

„Mi smo se upoznali u ponedeljak, i maltene smo se tad i uzeli, a prvi put smo se videli. Kad sam došla ovde bilo je „VAU“ i eto – ostala sam“, priča Olivera, koja kaže da je zaljubljena u Goliju i da se 16 godina nije vratila u ravnicu iz koje je došla.

Ova dama ističe da nije lako imati šestoro dece s finansijske strane, ali da ipak uspevaju da im obezbede pristojan život.

„Suprug privatno radi, a imamo i naše maline. Poljoprivredom se bavimo uglavnom. Šta treba, to kupimo“, tvrdi ona i dodaje da je život sa puno dece uzbudljiv.

„Uvek je zanimljivo, uvek. Hvala Bogu, svi smo živi i zdravi, i dobro. Što više dece, to bolje, to je najveća radost. Gde ima za jedno dete, ima i za sve ostale“, komentariše.

Deca Vulovića imaju drugačiju detinjstvo nego što je to slučaj sa većinom dece danas -žive daleko od Interneta i mobilnih telefona, nemaju igračke, ali im ni ne nedostaju. Planina je njihovo igralište, a mašta najbolji saveznik u igri. Nemaju puno, ali ono što imaju dele na ravne časti i čuvaju se međusobno.

„Imam sve što imaju i moji drugari. Igramo se, učimo, izlazimo napolje“, ističe jedan od mališana i dodaje da im ne nedostaje život u gradu.

izvor: informer.rs