Izbor UrednikaTopVideo

OVAKVIH DEVOJAKA JOŠ UVEK IMA: Lepa kao lutka, nosi opanke, čuva ovce, a upisala AKADEMIJU! (VIDEO)

Azemina Prokošak i njen otac Hasan iz Kupresa privukli su veliku pažnju javnosti, a razlog je čestitost ove devojke koja pomaže roditeljima oko ovaca. Prvi video u kom su se pojavili Azemina i njen otac pogledalo je više od milion ljudi. Izazvala je pozitivne reakcije jer je redak slučaj da vidimo mladu i lepu devojku u opancima, a da se toga ne stidi, navodi Jutjub kanal “Srednja Bosna Danas”.

Azemina kaže da bi je bilo stid da grad o njoj priča da je “ovakva il’ onakva”.

Azemina je ove godine upisala policijsku akademiju. Kaže da bi ostala u Kupresu, kad završi akademiju. Njen otac kaže da bi svima poželeo decu poput njegove.

– Sve sam želje ispunio, ali hvala bogu da ovako rade. Ona nam pomaže stalno. Ako će ići na akademiju, pomagaće nam kad bude imala vremena. Ja sam svojom decom prezadovoljan, svakome bih ovakvu decu poželeo. Čitava porodica je uključena u ovaj posao – rekao je Hasan za Jutjub kanal “Srednja Bosna Danas”.

– Što da me bude stid, poštenog rada? Nemam čega da se stidim. Ne stidim se što nosim opanke, bilo me stid da grad priča o meni “ovakva je, onakva je” – kaže Azemina, a pitanje šta misli o životu mladih koji najviše vremena provode u noćnim klubovima, Azemina ne želi da komentariše.

– Ljudi žive svoj život, nemam šta više da kažem. Više bih volela da ima ovakvih ljudi, da se više bave poljoprivredom – kaže Azemina.

– Padnemo, ustanemo, popravimo krunu i krenemo dalje – kaže Azemina.

Ovaj snimak osvojio je mnogo pozitivnih reakcija. “Odavno nisam videla lepšu devojku, kao lutka je. Još vredna i poštena”, “Ona treba da bude uzor omladini kako se treba živeti. Svaka čast devojci i puno zdravlja i sreće”, “Ovaj otac i ćerka mogu da budu samo ponosni što su pošteni, što se drže pravih vrednosti. Od srca im želim da uspešno žive od svog posla, svim takvim porodicama to želim jer se i sam bavim voćarstvom”, “Devojka za ženu, majku, snaju”, “E ovo je definicija savršenstva devojke i žene. Mislio sam da ne postoje više ovako vredne devojke i radne”, samo su neki od komentara…