Vesti

Pakistanci ulaze u Srbiju dok hara Korona, granica je šuplja kao Švajcarski sir! (VIDEO)

Granica očito nije hremetički zatvorena, uprkos lažnim vestima koje su proteklih dana prenošene na društvenim mrežama istina je potpuno drugačija, migranti i dalje ulaze u Srbiju!

Kao da Srbiji nisu dovoljni problemi sa pandemijom Korone, ilegalni migranti svi do jednog mladi vojno sposobni muškarci upali su u našu zemlju ilegalnim putem, a policija sada mora da brine i o njima

Nedaleko od naplate rampe Beograd, kod Vrčina, pripadnici MUP-a uhapsili su veći broj Pakistanaca. Upadljivo je da na snimku izostaju žene i deca, uprskos stereotipu da su migranti mahom porodice koje beže iz Sirije.

Imajući u vidu činjenicu da su u Srbiju prokrijumčarni, očito je da ekonomski migranti nisu testirani na prisustvo smrtononsnog Korona virusa.

Podsećamo premijer Mađarske Viktor Orban nedavno je izjavio, da su migranti krivi za širnje Korona virusa, a optužio je Evropsku uniju da odmaže državama Evrope u borbi sa pandemijom.

Po svemu sudeći uprkos ilegalnom ulasku migranti će biti legalizovani, to jest privedeni Pakistanci će biti sprovedeni u centar za ekonomske migrante i azilante.

izvor: vestidana.rs