Izbor UrednikaVesti

Papadopulos: Srbi, nema razloga da se bojite Vučića. Na kraju krajeva, on nije vaš vođa – vaši (kolonijalni) lideri su u Vašingtonu, Londonu i Briselu

Srbi, nema razloga da se bojite Vučića. Na kraju krajeva, on nije vaš vođa – vaši (kolonijalni) lideri su u Vašingtonu, Londonu i Briselu. Vučić je marioneta i odbojni glupan. On nema talenat ni kao političar ni kao čovek. Ukratko, Vučić je bez vrednosti – kaže u seriji Fejsbuk objava posvećenih Srbima, ugledni britanski politički analitičar grčkog porekla, Markus Papadopulos.

Markus Papadopulos, osnivač i urednik dvomesečnog časopisa „Politics First“, poznat je po svom direktnom pristupu političkim problemima.

Markus Papadopulos: Srbija je priznala Kosovo, Vučić je ponizio svoj narod!

Uglavnom zaokupljen dešavanjima na Balkanu i jugoistočnoj Evropi, Papadopulos, bez dlake na jeziku, raskrinkava političke elite koje su se stavile u kolonijalnu službu zapadnih zemalja.

– Srbi, kao i Vučić, Brnabić je samo marioneta. I, takođe, poput Vučića, Brnabić je potpuno lišena i inteligencije i talenta i odvratno je biće. Reč „monstruoznost“ ne može ni približno opisati Brnabić – kaže Papadopulos.

Papadopulos ima i poruku za srpski narod kako da stekne slobodu:

– Srbi, vaš kolonijalni status je krhak, iako postoji već više od 20 godina. Zauzimanjem kontrole nad ulicama u Beogradu i drugim gradovima Srbije, sloboda bi došla u Srbiju. Tada bi izdajnici pali u ruke ljudi – smatra Papadopulos.

Podsetimo, Papadopulos je za naš portal, u septembru, izjavio da Vašingtonski sporazum, koji je potpisao Aleksandar Vučić, koristi američkim spoljnopolitičkim ciljevima, izraelskim spoljnopolitičkim ciljevima, projektu Velike Albanije i bankovnim računima izdajničke srpske elite.

Vučić i Tramp FOTO: PrintScreenVučić i Tramp FOTO: PrintScreen

– Vučić je puka marioneta, kao i sva srpska elita! Radi ono što mu zapovedaju zapadni gospodari, posebno Amerikanci i Britanci. Dakle, Vučić uopšte nema nikakav značaj za vođenje Srbije – isto važi i za Anu Brnabić, koja je, poput Vučića, učenica Tonija Blera. Zapad među nizom srpskih izdajnika kojima raspolaže bira koga želi da vodi Srbiju u njegovo ime – rekao je Papadopulos za Direktno.rs.