Vesti

Prebacivali je od jednog do drugog kao komad mesa, migranti silovali devojčicu (12) u dvorištu crkve…

Dvojčica stara 12 godina „prebacivana je kao komad mesa“ od strane grupe migranata sa Bliskog istoka, koji su je podvodili i prodavali za seks, svedočeno je na sudu u Birmingemu. Migranti su takođe u ritualnom ponižavanju vršili nuždu po maloletnici.

Tužilac Birmingema kaže da je mlada devojčica višestruko silovana i primoravana na seksualne odnose između ostalog u dvorištu crkve, a silovali su je muškarci sa Bliskog istoka koje je predhodno odbila za seks, prenosi Dejli Miror.

Dvojčica je uz pretnje migranata i straha po sopstveni život pristala na podvođenje. U šokantnom video snimku na kome govori o zlostavljanju, navodi da je „zaboravil broj“ ljudi koji je silovao u protekle dve godine.

Petorica muškaraca optuženi su za silovanje Mohammed Ali Sultan, Amjad Hussain, Shafiq Younas, Nazam Akhtar, Tanveer Ahmed i Mohammad Rizwan.

Devojčica svedoči da su je svaki dan nakon škole čekali i onda podvodili, glavni u mučenju bili su dostavljači Tanveer Ahmed and Mohammed Ali Sultan koji bi je dočekivali nakon časova i kasnije podvodili. Žrtva je takođe pred sudom rekla da je razmišljala o samoubistvu.

Migranti su i urinirali na devojku.

„Slučaj koji uključuje ovu devojku, pokazuje odnosu kome je ona prebacivana od jednog do drugog kao komad mesa, kako mladići bi seksualno uživali“ rekao je Michelle Heeley tužilac u ovom slučaju.

Ahmed je odsutan sa suđenja jer je predhodno deportovan u Pakistan, za drugi prekršaj nevezan sa ovim slučajem. Ali Sultan je suočen sa 4 optužbe za napad i jednu za silovanje.

Dnevna gazeta.rs

FOTO: West Mercia Police