TopVideo

PROVOZAO LAMBORGINI OD 550.000€ U SRBIJI, PA GA BRUTALNO ISPROZIVALI: Doš’o baja iz Dojčland da se pokaže, a kad se vrati pravac u Lidl (VIDEO)

Portal „Sandžaklive“ piše o Tutincu koji se vratio iz inostranstva i provozao gradom skupoceni i luksuzni automobil marke „lamborgini“ koji navodno vredi 550.000 evra. Objavljen je i snimak vožnje koji je izazvao veliki broj komentara na društvenim mrežama.

Sudeći prema komentarima, može se zaključiti da na ovim prostorima vlada velika ljubomora, piše „Sandžaklive“. Veliki broj osuđujućih komentara je osvanuo.

Doš’o baja iz Dojčland da se pokaže. A kad se vrati pravac u Lidl“; ”Nikada 550.000… maksimalno 250.000; ”Rent a car Berlin; ”Uzmu slepci na rent-a-car i glume ludilo a tamo na socijali; ”Preko vikenda malo slave kod kuće a u ponedeljak u Berlinu ponovo na skelu“…

Međutim, bilo je i onih koji su podržali ovog Tutinca. Smatraju da je svojim radom verovatno zaslužio ovakav prestižan automobil.

„Svaka čast. Tutinci se bave većinom sa građevinskim firmama u Austriji i Nemačkoj, kakva droga, neki pišu gluposti“; ”Bože, koliko negativnih komentara, bolje reći toliko zavisti i pakosti svojstveno čoveku ovih podneblja. Umesto da ste radosni da je neko uspeo u životu, vi ga pljujete. Eto, ja mu želim još bolja kola, da bude još uspešniji““, glase neki od pozitivnih komentara.

IZVOR: MONDO. FOTO YOUTUBE/PRINTSCREEN/ESKOV MOST