Zivot i Stil

Rada Manojlović: Pokušali su da mi ubiju oca

Poznata pevačica Radmila Rada Manojlović je često u intervjuiima pominjala kako je u početku svoje karijere nastupala uz pratnju oca. Bila je tada veoma mlada, te joj je očevo prisustvo pomoglo da se oseća zaštićenijom.


Rada nikad nije bila jedna od onih koji često javno govore o svojim problemima, ali je ipak otkrila da se više puta na nastupima nalazila u veoma nezgodnim situacijama. Kako kaže, dešavalo se da je bila uplašena čak i za svoj život. Objašnjava da publika zna da bude veoma neprijatna, a da je čak njen tata mogao i da strada u periodu dok je bio njen menadžer.

– Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i isčupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo sreće – ispričala je svojevremeno Rada za „Svet“.

Nije samo njen otac bio u opasnosti, većse dešavalo da i njoj da bude vrl neprijatno u sličnim situacijama na nastupima. Najstrašnije je bilo kada je jedan gost na nastupu došao sa repetiranim pištoljem i krenuo na sve redom da viče kako će da puca na njih.

– Pijani gost sa repetiranim pištoljem upao je pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: „Sve ću da vas pobijem“. I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom – ispiričala je Rada.