Zivot i Stil

Selo „zabranilo“ stranke: LAŽETE NAS GODINAMA!

Meštani Podgore kod Breze u BiH odlučili da ove godine ne žele da slušaju „laži koje slušaju godinama“

Predizborna kampanja u BiH uzima sve većeg maha iz dana u dan, a politički kandidati užurbano rade na pripremanju i organizovanju predizbornih tribina.

I dok obraćanja traju, obećanja se izgovaraju, publika aplaudira, meštani Podgore kod Breze su odlučili da ove godine ne žele da slušaju „laži koje slušaju godinama“!

Naime, prije tri noći je u ovom mestu osvanuo transparent sa porukom za sve političke kandidate koji se bore za deo vlasti na oktobarskim izborima.

Na transparentu koji je postavljen u samom centru MZ-a piše „Nijedna stranka nije dobrodošla u Podgoru, lažete nas godinama“.

Jedan od meštanina ovog mesta, Amir Solak, je kazao da su se stanovnici ovog mesta odlučili za ovakav transparent jer ne mogu više da trpe laži.

„Transparent su postavili meštani naterani nezadovoljstvom koje traje godinama jer nijedna vlast, tj. stranka koja je bila na vlasti nije uradila apsolutno ništa i nije održala niti jedno jedino obećanje“, kazao je Solak za N1.

„U Podgoru nije uloženo ništa posle rata, počevši od puta pa nadalje. Naša deca igraju fudbala na cesti, naš glavni put koji vodi od centra Podgore do Stare džamije je i dalje nakon rata neasfaltiran“, dodao je i poručio:

„Selo nam u 2018. godini izgleda kao i odman nakon rata“.