Izbor UrednikaTopVesti

SKANDAL: Bil Klinton sa devojčicama na ostrvu koje su zvali PEDOFILSKI RAJ!

U nedavno otpečaćenim sudskim dokumentima o ozloglašenom pedofilu Džefriju Epstinu i njegovoj navodnoj saučesnici GIlen Maksvel, žena po imenu Virdžinija Dufre, koja je javno optužila Epstina za trgovinu belim robljem i silovanje, rekla je da je jednom videla bivšeg demokratskog predsednika Bila Klintona na Epstinovom „pedofilskom ostrvu“ sa „dve devojčice“ iz Njujorka.

Na pitanje advokata Džeka Skarole, ona je potvrdila da se seća da joj je Epstin rekao da mu „Bil Klinton duguje usluge„.

Rekao je to kroz smeh. Smejao bi se. Znate, sećam se da sam ga pitala šta Bil Klinton radi ovde (na ostrvu), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje uslugu„.

Nikad mi nije rekao koje su to usluge„, nastavila je ona i dodala:

Nikad nisam znala. Nisam znala da li je ozbiljan. Bila je to samo šala … Davno mi je rekao da mu svi duguju usluge. Svi oni imaju u džepovima jedan drugog„.

Nakon toga, Skarola ju je upitao „Da li su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Džefrijevoj kući?„, a ona je odgovorila: „Da„.

Zatim ju je upitao da li je ikada bila prisutna s Epstinom i Klintonom na ostrvu.

Gilen, Emi (druga devojka koja je navodno bila redovna u Epstinovoj kući), i bile su dve mlade devojke koje nisam mogla da identifikujem. Nikad ih zaista nisam dobro poznavala. To su bile samo dve devojke iz Njujorka„, odgovorila je ona i rekla su da su svi boravili u Epstinovoj kući na ostrvu.

Epstin je imao više veza sa Klintonom, a ovaj je – zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima – bio stalni putnik u Epstinovom privatnom avionu Boeing 727 koji je dobio nadimak „Lolita Ekpress“ zbog učestale isporuke očigledno maloletnih devojaka na ostrvo Little Saint James, (referenca na roman Vladimira Nabokova iz 1955. o 36-godišnjem profesoru književnosti koji seksualno vezan za dvanaestogodišnju devojčicu).

Epstin je 2002. godine ugostio Klintona – kao i glumce Kevina Spejsija i Krisa Takera – na turneji po Africi 2002. godine koja je povezana sa Fondacijom Klinton.

Epstin je Klintona nazvao „najvećim svetskim političarom„.

O slučaju Epstina, dugogodišnjeg pedofila koji je zlostavljao možda i stotine devojčica, snimljen je i dokumentarni serijal koji je izazvao burne reakcije. Maksvelova je, inače, uhapšena nekoliko dana po emitovanju serijala.

I u ovom serijalu, jedan od radnika na ostrvu izneo je tvrdnje da je Klinton bio tu kada i drugi „gosti“, što je nekadašnji predsednik SAD-a demantovao. Pogledajte!

Džefri Epstin dokumentaracIZVOR: YOUTUBE/NETFLIX

U članku iz njujorškog časopisa iz 2002. godine u kojem je predsednik Donald Tramp spomenuo Epstinovu sklonost prema devojkama „na mlađoj strani“, Klinton je pohvalio Epstina.

U 2015. godini, sada već propali vebsajt za pop-kulturu i vesti, Gawker je objavio dnevnike letova za Epstinove avione. Klinton je imao najmanje 11 letova na Lolita Ekpresu.

Na jednom letu, Klinton je navodno leteo sa softcore porno glumicom koja je navedena kao maserka“ u Epstinovom adresaru. Na svih 11 letova vozio se sa Epstinovom bivšom pomoćnicom Sarom Kelen, koja je optužena da je vrbovala mlade devojke i radila za njega kao svodnik.

Na više letova, devojke koje su letele sa Klintonom ili su navedene samo sa svojim imenom ili su jednostavno kao „devojke“.

U izjavi Fondacije Klinton iz 2019. godine tvrdi se da Klinton „ne zna ništa o stravičnim zločinima za koje se Džefri Epstin izjasnio krivim„, dodajući, „Klinton je imao ukupno četiri putovanja u avionu, kao da sa Epstinom nije razgovarao više od decenije, i da nikad nije bio na „ostrvu pedofila„.

(Mondo/newsweek.com)

(Mondo/newsweek.com)