Izbor UrednikaVesti

(VIDEO) OVAKO JE LOVIO ŽRTVE: Migrant osuđen za 136 silovanja! SVE JE SNIMAO TELEFONOM…

Indonežanski imigrant Reynhard Sinaga dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od 30 godina nakon što je osuđen za 159 seksualnih zločina, uključujući 136 silovanja.

 

Sinaga je proglašen krivim za drogiranje i seksualno zlostavljanje 48 mladića, koje je namamio iz noćnih klubova u svoj stan u Mančensteru, gde bi snimao kako siluje svoje nesvesne žrtve.

Policija kaže da je 36-godišnji migrant verojatno napastovao čak 190 muškaraca. Međutim, mnoge žrtve ostale su neidentifikovanene zato što je Sinaga tokom svojih zločina koristio drogu zvanu GHB, pa se neke žrtve možda čak i ne sećaju da su bili napadnuti.

Indonežanski imigrant uhvaćen je u junu 2017. godine, kada je jedna od žrtava došla ka svesti tokom napada pa je pozvala policiju nakon što je pobegao.

U Britaniju je došao 2007., kada je počeo studirati na univerzitetu u Mančensteru.

Nakon što su zaplenili Sinagov telefon, policija je otkrila stotine sati snimaka njegovih seksualnih napada, što je pokrenulo najveću istragu o silovanju protiv jednog pojedinca u britanskoj istoriji.

Veruje se da je Sinaga svoje zločine vršio kroz čak 10 godina, pri čemu su kod njega pronađeni i brojni „trofejni“ predmeti čiji su vlasnici bili silovani muškarci.

Nepoznato je hoće li Sinaga biti pušten iz zatvora nakon odsluženja 30-godišnje kazne.

Uznemirujući video migranta u lovu na svoje žrtve možete videti na sledećem snimku:

Sinaga je rođen 1983. godine, a zanimljivost je da je imao diplomu iz arhitekture i sociologije. Deklarisani je homoseksualac pa je poznato da je bio u homoseksualnim vezama tokom boravka u Britaniji.