Izbor UrednikaTopZivot i Stil

VIDEO: PRONAĐENI OSTACI DEČAKA KOJI JE PRE 8 MESECI NESTAO U ALPIMA: Mali Emil izašao iz dedine kuće i onda mu se izgubio SVAKI TRAG

Ostaci dvogodišnjeg francuskog dečaka koji je netragom nestao pre osam meseci otkriveni su u Alpima! Delovi skeleta dvogodišnjeg Emila Soleila pronađene su u subotu nekoliko kilometara od dedine kuće odakle jenestao 8. jula prošle godine. Lokalni mediji navode da su lobanja i nekoliko kostiju pronađeni u blizini staze između crkve i kapelezaseoka idiličnog alpskog sela Vernet.

Javni tužioci u Eks an Provansu saopštili su da je DNK analiza potvrdila da kosti pripadaju EmileuDodaje se da je u toku kriminalistička analiza i da žandarmi sprovode dodatna istraživanja na području gde su ostaci tela pronađeni.

Uzrok smrti još nije utvrđen.

Policija je 27. marta, podsetimo, zatvorila selo za sve osim za istražitelje i stanovnike. Ograničenja ostaju na snazi dok policajci prikupljaju dalje informacije o posmrtnim ostacima.

Emilu nije bilo traga otkako je nestao pre osam meseci dok su istražitelji odbijali da isključe bilo kakvu verziju. Dečak se u trenutku nestanka bio kod svog dede dok su roditelji u tom trenutku bili odsutni. Svedok je video dedu kako seče drva ispred svoje kuće otprilike u vreme kad se smatra da je Emil odlutao.

Policija jepokrenula opsežnu vazdušnu i kopnenu potragu u kojoj je učestvovalo više od 500 volontera i ušla je u svaku kuću u selu u kome je nestao.Ispitano je nekoliko stotina meštana i putnika koji su prolazili kroz mesto koje se nalazi svega 50-ak kilometara od auto-puta. Pretražili su šumu i okolinu sa psima za traganje.

Porodica se za sada nije oglasila.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)