Izbor UrednikaTopZdravlje

Висока функционерка СЗО-а:KОВИД пасоши су били превара,вакцине неефикасне и опасне

Високи званичник Светске здравствене организације (СЗО) признао је током експлозивног сведочења да су вакцинални пасоши које је прогурала агенција само превара да би се унапредила глобална агенда вакцинације.

Поред тога, др Хана Нохинек је сведочила да је СЗО знала да су мРНК Kовид вакцине неефикасне, али је ипак притискала ширу јавност да буде под притиском да узме експерименталне ињекције.

Др Нохинек каже да је СЗО користила Kовид пасоше да примора јавност да се придржава програма вакцинације упркос томе што је знала да су ињекције неефикасне против Kовида.

Нохинек је председавајући СЗО Стратешке групе стручњака за имунизацију и служи као главни лекар у Финском институту за здравље и добробит и врши функцију.

СЗО је одбацила велика открића у судници у Хелсинкију док је сведочила у тужби финског држављанина Мике Ваухкале.

Ваухкала тужи СЗО након што му је одбијен улазак у кафић јер није имао KОВИД пасош.

Нохинек је сведочила на суду да је саветовала СЗО и њену владу да пасоши за вакцину нису потребни.

Међутим, Нохинек каже да је игнорисана, упркос томе што је објаснила да су вакцине против Kовида у суштини „лажне“ јер нису зауставиле пренос вируса.

Она је такође упозорила да пасоши и вакцине дају лажни осећај сигурности.

Током свог сведочења, Нохинек је открила да су СЗО и Фински институт за здравље до лета 2021. знали да су Kовид мРНА вакцине потпуно неефикасне против преношења вируса.

Она каже да је здравствена агенција Уједињених нација знала да вакцине неће зауставити ширење Kовида убрзо након што су вакцине уведене почетком 2021. године, али је наставила да их гура, упркос ризицима по јавну безбедност.

Током тог истог временског периода 2021. године , СЗО је рекла да ради на „стварању међународног поузданог оквира“ за безбедно путовање.

У међувремену, земље чланице Европске уније почеле су да издају Kовид пасоше.

Регулатива ЕУ о дигиталним KОВИД сертификатима донета је у јулу 2021, а касније је издато више од 2,3 милијарде сертификата.

Као што је Нулта Тачка раније известила , ЕУ је сарађивала са Светским економским форумом (WЕF) како би модификовала систем да ради као „дигитални ИД“.

Овај исти систем је проширен тако да укључује дигитална плаћања уз ИД, док и даље подржава доказ „ статуса вакцинације “.

Међутим, током свог појављивања пред судом у четвртак, докторка Нохинек је јуче сведочила да је њен тим саветовао СЗО и финску владу крајем 2021. да би требало зауставити Kовид пасоше.

Тврдила је да нема смисла присиљавати јавност да узима опасне мРНА ињекције које су биле неефикасне против Kовида, а затим их терати да докажу своју вакцинацију.

Ипак, пасоши за вакцину су и даље били потребни.

Признање др Нохинек о вакцинама против Цовида и пасошима за вакцину показало се посебно шокантним јер је она надалеко позната у светским медицинским круговима и највиши званичник за имунизацију у СЗО.

Поред тога што председава стратешком саветодавном групом СЗО за имунизацију, Нохинек је један од најбољих саветника за вакцине у Финској.

Такође је члан одбора Vaccines Together и Међународног института за вакцине .

Дигитална сертификација ЕУ за KОВИД-19 помогла је да се успостави Глобална мрежа дигиталних здравствених сертификата СЗО у јулу 2023.

Фински држављанин Мика Ваухкала направио је веб страницу на којој се расправља о његовом случају против финске владе.

Ваухкала пише да је покренуо тужбу „за одбрану основних права“ након што му је одбијен доручак у децембру 2021. у једном кафићу у Хелсинкију.

Одбијен му је улазак јер није имао Kовид пасош иако је био здрав.

„Устав Финске гарантује да ниједан грађанин не треба да буде дискриминисан, између осталог, на основу здравственог стања“, наводи Ваухкала на својој веб страници.

Британски кардиолог др Асим Малхотра такође се појавио у окружном суду у Хелсинкију у петак да сведочи у случају.

Малхотра је сведочио да су, током пандемије, здравствени званичници глобалне владе и медицински стручњаци подржавали неетичке и принудне политике, као што су обавезне вакцине и Kовид пасоши.

Ове политике су тежиле само вакцинисању што већег броја припадника опште јавности, без обзира на ризике.

Малхотра напомиње да је овај план масовне вакцинације поткопао информисани пристанак пацијената и медицинску праксу засновану на доказима.

Извор: Nulta Tačka