Izbor UrednikaZivot i Stil

Ako ste pronašli neki od ovih predmeta, možda ste žrtva crne magije: Evo kako da postupite!

Na prostoru Balkana ritualni predemeti se jako često koriste u pravljenju crne magije.

2. Jaje
Ako živite na selu može se desiti da vam živina snese jaje u bilo kom delu dvorišta. Ali svakako ako to jaje pronađete u ormanu ili bilo kom drugom mestu u kući naravno da će vam proći kroz glavu da nešto tu nije u redu.

3. Pera umotana kanapom ili koncem
Ako pronađete nešto slično ne trebate imati sumnje da je neko to uradio sa namerom da vam nanese zlo! U ritualima crne magije žrtvovanje životinja je jako često tako da su to verovatno pera kokoške ili guske koja je ritualno žrtvovana samom vragu kako bi se vama napakostilo

4. Krv
Ako na svojoj kapiji ili u dvorištu pronađete krv, vrlo verovatno je to urađeno sa lošom namerom. Kao što je spomenuto, u ritualima crne magije se često koristi žrtvovanje životinja i takva krv je jako moćno sredstvo crnih sila!

5. Katanac
Veoma često se koristi za zaključavanje nečije sreće i sudbinskog puta.

6. Maramica (vezana)
Oprez ako pronađete ovakav predmet. Vezana maramica se koristi prilikom sahrane i predstavlja jako sredstvo za pravljenje crne magije, gde se na vašu porodicu direktno reflektuje bolest i mrtva energija pokojnika sa kog je uzeta ta maramica.

7. Sveća
Sveća koja se pali na groblju može poslužiti kako bi se uništio nečiji život ili porodica.

Postoji još niz predmeta koji se koriste za ovako crne i loše stvari.

Ne treba odmah ni ulaziti u paranoju jer stvarno postoji i niz slučajnosti, a postoji i bezobrazluk gde vam neko može baciti nešto slično samo sa namerom da kod vas izaove konfuziju i strah.

Dokolku pronađete bilo šta od ovih stvari samo se pomolite Bda vas spasi od zlih pomisla i demona, ali u tom trenutko treba biti očisteni od omrazu i zlih pomisla.