Izbor UrednikaTopVesti

Borko Stefanović: Najgori pevač među diplomatama i najgori diplomata među pevačima peva svoju političku labudovu pesmu

„Ivica Dačić ponovo briljira tvrdnjom da se opozicija i Dragan Đilas kriju iza vladike Grigorija. Ovo nije samo laž zbog straha u kome je zbog gubitka poverenja građana, već je i pokazatelj ko je zapravo Ivica Dačić“, naveo je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

U saopštenju Stefanovića, čiju vam sadržinu prenosimo, dalje se navodi:

Dačić: Iza Grigorija se krije Đilas

„Čovek koji je nakon svih diplomatskih skandala koje su zadesili Srbiju dok je on bio ministar inostranih poslova od svog šefa Vučića kao utešnu nagradu dobio mesto predsednika Skupštine, čovek koji je za svoju fotelju žrtvovao sopstvenu partiju, čovek koji moljaka da ide na zajedničku listu sa SNS jer zna da je prepolovio broj glasova SPS od 2012. godine poslednja je osoba koja treba da priča o nečijem skrivanju.

Umesto da se oglasi kada poslanici u Skupštini, čiji je predsednik, pozivaju na progon glumaca i proglašavaju profesionalne novinare za izdajnike Dačić napada opoziciju i vladiku u nastojanju da se dodvori Vučiću i svojim izjavama pokušava da obesmisli najavljeni dijalog režima i opozicije pod pokroviteljstvom EU koji će vratiti građanima pravo da slobodno biraju a onda će svi oni koji su oteli državu građanima i zbog kojih godišnje iz Srbije ode 50.000 ljudi u političku penziju.

Najgori pevač među diplomatama i najgori diplomata među pevačima peva svoju političku labudovu pesmu i tu mu sve kamuflaže neće pomoći“, zaključuje se u saopštenju Borka Stefanovića.