TopVideoZivot i Stil

Čuveni šampion prebio nekoliko huligana na ulici, nije mogao gledati kako muče djevojku

Čuveni MMA borac i nekadašnji UFC-ov šampion teške kategorije Andrei Arlovski (43) ispričao je kako je za novogodišnje praznike u Londonu imao žestok obračun s nekoliko huligana koji su na ulici maltretirali djevojku.

Andrei Arlovski je na ulicama Londona prvog dana januara imao obračun s nekoliko Albanaca koji su tukli i maltretirali djevojku koja nije željela da ostane u njihovom društvu.

MMA legenda i nekadašnji UFC šampion odlučio je reagovati i prebio je nasilnike. Ispričao je šta se dešavalo.

„Po izlasku iz restorana sin i žena su mi rekli da trojica ili četvorica huligana maltretiraju djevojku“, počeo je priču Arlovski i nastavlja.

„Pogledao sam prema njima i vidio sam kako djevojku jedan od njih čvrsto drži za kosu. Izgledalo je kao da su je već udarili nekoliko puta. Prišao sam i rekao im: ‘Sretna Nova godina, šta se dešava?’ Rekli su mi da me ne treba zanimati i da će oni to riješiti. Naravno, bili su pijani“.

„Jedan od njih, koji je stajao s moje lijeve strane, pokušao me udariti. Zakačio mi je uho i bez razmišljanja sam krenuo u napad. Odgurnuo sam tog lika, a zatim sam desnom rukom nokautirao lika koji je držao djevojku. Pogodio sam ga desnim uppercutom. Došlo je do tuče, a oni su potom počeli bježati. Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne“.

„Najinteresantnije je što je policija bila u blizini. Rekao sam im da ne mogu da vjerujem da nisu čak sklonili ni moju djecu koja su bila tu. Neki Indijac ih je odveo sa strane“.

„Nije mi bilo jasno zašto nisu reagovali. Kasnije sam od taksiste saznao da se policija ne petlja kada se izbjeglice sukobljavaju, pa barem to bio i centar Londona“.

„Tu curu su pretukli jer je željela otići iz njihovog društva. Nisu joj to dopuštali, ali osjećao sam se dužnim da reagujem. Dobro je da me nisu zakačili nekim oštrim predmetom, imao sam mali ožiljak na uhu“.

Andrei Arlovski je ikona MMA sporta. Ovaj 43-godišnji borac je u bogatoj karijeri odradio 57 borbi i ima učinak od 34 pobjede, 21 poraz i dva no contest meča.

Nekadašnji je UFC šampion, a pojas najjače svjetske organizacije držao je od februara 2005. godine kada je savladao Tima Sylviu do aprila 2006. godine kada je izgubio titulu od istog borca.