Izbor UrednikaTopVesti

DRUGARI GODINAMA DROGIRALI ŽENE, PA GLEDALI KAKO IH DRUGI SILUJU Svirepi zločin SNIMALI, a potom čestitali jedni drugima na „DOBROM ŠOU“

Četvorici muškaraca, sa inicijalima K, M, L i N, koji su davali svojim ženama „sedative“ kako bi ih onesvestili, a kasnije i silovali, sada prete zatvorske kazne u Singapuru.

Naime, prijatelji koji su organizovali ovu grupu, i počinili bezbroj zločina, upoznali su se na internetu 2010. godine, na forumu „Samiboi“, kao i na drugim platformama posvećenim fantazijama o deljenju žena. Muškarci su razgovarali o svojim fantazijama, razmenjivali detalje svog seksualnog života i delili eksplicitne snimke.

Prema pisanju medija, ova grupa momaka je osmislila plan, koji je dugi niz godina funkcionisao, sve dok partnerka od jednog člana grupe nije videla zastrašujuće fotografije, prepiske i snimke na njegovom telefonu.

Naime, jedna žena silovana je nekoliko puta za period od sedam godina, i sve to dok je bila bez svesti, nakon što ju je muž drogirao i vezao joj povez preko očiju, prenosi Dejli mejl.

Izjasnili se kao krivi
Četvorica muškaraca, koji su počinili ovaj zločin, izjasnili su se krivim za silovanja, uz razne druge optužbe koje su uzete u obzir.

Glavni saučesnik ovog zločina je zapravo peti muškarac (41), koji se oženio sa svojom ženom 2008. godine i sa kojom ima četvoro dece. Kako se saznaje, i on je kao i ostali članovi grupe imao čudne ideje, te je jednom prilikom pokušao da nagovori svoju ženu da gleda pornografske filmove, kako bi video da li bi bila raspoložena za trojku, prenosi „Njuz Azija“.

Međutim, njegova supruga je izjavila da je definitivno protiv te ideje. Nakon čega je on osmslio kako da je uspava, kako bi drugi muškarci imali sa njom intimne odnose.

Na „Samiboi-u“ od 2010. do 2011. upoznao je oženjenog muškarca (44) bez dece, sa kojim je skovao plan kako da počine zločin.

Nakon zajedničkog istraživanja, našli su sedative koji služe da nekoga onesveste ili uspavaju, i to im se dopalo, te su se odlučili da ideju sprovedu u delo.

Da bi gledali kako ih drugi muškarci siluju koristili su sedative i lekove koji bi ih uspavali.

Silovali jedni drugima žene
Jedan od njih (41) je 2011. godine drogirao svoju suprugu i stavio joj povez, kako bi je (44) silovao, dok je on to sve vreme posmatrao i fotografisao. Ovo nedelo ponovili su samo godinu dana kasnije.

U februaru 2013. godine ženi od 44-godišnjeg muškarca naglo je pozlilo, a on je iskoristio priliku – drogirao je i dozvolio drugom muškarcu (41) da je siluje nakon što se onesvestila.

Tada je postavio skrivenu kameru u svojoj spavaćoj sobi kako bi uživo emitovao gole slike i snimke svoje žene.

Čestitali jedni drugome „dobar šou“
Tužioci navode da su muškarci nakon gledanja snimaka ponekad čestitali jedni drugima na organizovanju „dobrog šoa“.

Oni bi delili fotografije silovanja i nastavili da se prisećaju onoga što su uradili, navodi se u izveštaju tužioca.

Žena saznala za zločin
Supruga 44-godišnjaka otkrila je zločin koji su počinili u januaru 2020. godine dok je partner spavao. Ona je tada pronašla snimak u njegovom mobilnom telefonu, a potom i razgovore sa 41-godišnjakom.

Snimci i fotografije koje je policija našla od oba muškarca doveli su do identifikacije drugih koji su učestvovali u aktivnostima.

Poruke su sadržale njene eksplicitne fotografije, a starije poruke otkrile su da su muškarci menjali supruge tokom seksa.

Tražila da se odmah obrišu slike i snimci
Zamolila je muža da izbriše sve snimke i fotografije, a zatim su posetili 41-godišnjaka i njegovu suprugu.

Obojica su svojim suprugama priznali šta su uradili, a supruga 41-godišnjaka sve je prijavila policiji.

Policija je tokom uviđaja nabavila sav materijal koji su dvojica muškaraca razmenila, a kako je klupko počeo da se odmotava, istraga se proširila na 52-godišnjeg muškarca koji sa suprugom ima troje dece. On se pridružio njihovim planovima i silovanju 2011. godine. Četvrti muškarac, 37-godišnjak, bio je dostavljač hrane i silovao je ženu 41-godišnjaka tokom 2017. i 2018. godine. Za četvoricu muškaraca, tužioci su tražili zatvorsku kaznu u rasponu od 19 do 23 godine, i batinanje, prenosi Njuz Azija.