TopVestiVideo

ЕВА НА ТРАКТОРУ: Млада Холанђанка дигла револуцију против глобалиста! (ВИДЕО)

Данас држи говор у Хагу, на великом протесту пољопривредника, којима влада хоће да отме дедовину и затвори штале под изговором „зелене агенде“ и климатских промена.

Ева је јутрос рано у 5 кренула на трактору са колоном пољопривредника, на вишечасовни пут до Хага, да се придружи протесту холандских сељака иако је премијер Холандије најавио да ће послати војску у Хаг да их растера, а јуче је снимљено како на путу ка Хагу иду полицијска оклопна возила и водени топови из Немачке као помоћ за разбијање протеста сељака.

Евине изјаве су веома оштре, јавно и гласно је од почетка критиковала ковид диктатуру и вакцине, као и корумпиране политичаре, политику насељавања илегалних миграната у Европу, превисоке дажбине, диктаторску контролу становништва, наметање лгбт агенде, медијски мрак и цензуру, прогон антиглобалиста, уништавање села и извора хране да би натерали народ да једе Гејтсове инсекте…

„Ми, као народ, морали би да знамо сваки потез наших политичара у власти, а не да они знају све о нама и нашем животу! Ми смо приватни грађани, а они су јавни сервис грађана који ми издржавамо превисоким порезима. Они нама морају да полажу рачуне, а не да нас третирају као потенцијалне криминалце и контролишу нам сваки корак и сваку реч“, објаснила је Ева као дипломирани правник.

Често наглашава да је Хришћанка и да ово није само борба за права и слободе грађана, већ борба за Бога и устанак против зла. Њен деда је утицајан холандски свештеник, а отац познати музиколог, члан оркестра Филхармоније и уметнички директор.

Ева жестоко и свакодневно критикује премијера и владу, Сороша и Клауса Шваба, светске сатанисте и кабалисте, била је политички активна у родољубивим покретима, а себе сматра друштвеним активистом против глобализма.

Либерали у Холандији блиски режиму и агендама Клауса Шваба је често вређају, осим надимка „антиваксерка“, зову је и „правницом против лгбт заједнице“ због чега је најавила тужбу против лгбт активиста.

Она подржава и Новака Ђоковића јер је остао доследан томе да се не вакцинише, како је написала на Твитеру.

Прошле недеље су јој ботови угасили Твитер налог бројним пријавама, али је десетине стотина хиљада Твитераша широм света писало Елону Маску и он је лично у коментарима упутио Еви јавно извињење што јој је налог био суспендован по аутоматизму због великог броја пријава.

Што се тиче данашњег протеста сељака у Хагу, држава покушава да отме чак 3.000 домаћинстава, од којих су већина у власништву истих породица неколико стотина година или деценија. Као разлог национализације приватног власништва наводе само климатске промене.

Затворили су велики број органских млекара јер „краве загађују ваздух“, а Холандија је један од највећих европских произвођача млека и млечних производа. Ева је оптужила власт да отима народу земљу јер заправо ту хоће да насели илегалне мигранте.

Каже да се није уплашила претњи режима да ће послати војску на њих у Хагу.

„Премијер нам је запретио јавно да ће послати војску на нас у Хагу да би нас растерали и заплашили! Ми не мрдамо одавде, чекамо вас са тракторима! Немамо шта да изгубимо, боримо се за нашу земљу и Бога! Нећете нам узети храну, нећемо јести ваше инсекте! Без сељака, нема ни хране“, поручила је Ева премијеру.

Шта би млада Холанђанка рекла када би знала да у Србији режим шаље у затвор независне новинаре који на одобреном протесту цитирају великог хришћанског духовника Николаја Велимировића бранећи Устав Србије…


Извор: Србин.инфо