TopVesti

Кенеди о биолошком оружју у Украјини (ВИДЕО)

Роберт Кенеди Џуниор, председнички кандидат у Америци, изјавио је да верује да су биолошке лабораторије у Украјини стваране од стране САД-а. Наиме, он каже да су ове биолошке лабораторије се бавиле посебно руским и кинеским ДНК материјалима, те да је циљ био створити такво наоружање којим би могло да се таргетира само руско и кинеско становништво.

Подсећамо, америчке власти су оклевале, али на крају признале своје учешће у раду биолошких лабораторија у Украјини, па су тако и са самог почетка специјалне војне операције у Украјини, Американци јавно означили заштиту ових лабораторија као свој приоритет.

Без обзира на јавна признања америчких власти да већ дужи период тајно руководе овим биолошким лабораторијама, западни медији су склони да целу ствар стављају на ниво “теорије завере”.

Кенеди је, иначе, потомак легендарног америчког председника Кенедија који је ликвидиран у атентату који никад није расветљен, али за који постоји опште уверење међу грађанима САД-а да је изведен од стране ЦИА и америчких власти због Кенедијевих либералних политичких ставова.

Погледајте шта каже Кенеди о лабораторијама и биолошком оружју у Украјини: