TopVesti

KLINTON JE BIO NA EPSTAJNOVOM OSTRVU ORGIJA: Bivši predsednik SAD uporno negira, ali svedoci kažu drugačije! (VIDEO)

Dok novi novi dokumentarac Džefri Epstajn: Prljavi bogataš s pravom usredsređuju priče o njegovim (uglavnom maloletnim) žrtvama, on takođe sadrži i neka odvratna otkrića u vezi sa moćnim prijateljima pokojnog milijardera pedofila.

twitter.com/Jared Wenzelburger ‏

Bil Klinton

Tu je predsednik Tramp, koji je otkako tvrdi da se „rastao“ sa svojim drugarom sa Palm Biča Epstajnom i da s njim nije razgovarao 15 godina. Jedna od Epstajnovih žrtava trgovine ženama, Virdžinia Žufre, optužuje Epstajna i njegovu desnu ruku, Žislen Maksvell, naredila joj je seks sa princom Endruom (navod koji je delimično potkrepio bivši radnik Epstajna, koji kaže da je bio svedok da je princbalavio na pojavu Žufreove).

– Sa Epstajnom nije razgovarao više od decenije i nikada nije bio na ostrvu Litl Sent Džejms, ranč Epstajna u Novom Meksiku ili njegovo prebivalište na Floridi – izjavio je pres-sekretar Klintona.

Pa, veliki broj sagovornika u dokumentarcu priseća se kako su videli Klintona na Litl Sent Džejmsu, Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima. Inače poznato kao „Pedofilsko ostrvo“, to je bilo Epstajnovo glavno prebivalište – i mesto gde je odveo svoje maloletne žrtve seksualnog trgovanja kako bi ih silovali on ili njegovi uticajni prijatelji.

– To je zaista ostrvo orgija, jer se tamo dogodilo. To je ono što je to ostrvo značilo za mene – kaže Žufre, dok Sara Rensom, još jedna žrtva Epstajna, navodi da ju je on više puta silovao na ostrvu, uključujući tri puta u jednom danu.

– Bil Klinton je bio na tom ostrvu – kaže Stiv Skali, koji je upravljao telekomunikacijama za Epstajna na ostrvu na Malom Sent Džejmsu od 1999-2005. „Video sam Bila Klintona kako sjedi sa Džefrijem na tremu dnevne sobe.“

Žufre se seća i da je tamo video Klintona.

– Sećam se da sam večerao sa Klintonom. Bio je tamo, i nikad ga nisam videla da učini nešto neprimereno – objašnjava ona.