Izbor UrednikaUncategorized

„Kosovo je mafijaška tvorevina“

Na spisku fatalnih ishoda svakako je mafijaška pseudodržava, kojom vladaju ratni zločinci, pod uticajem klanova trgovine ljudima, organima i narkoticima.

Ovo je na Novosti rekao dr Anton Frizen, poslanik parlamentarne frakcije stranke Alternativa za Nemačku (AfD) u Bundestagu.

Kako on navodi, kosovska tragedija počela je lansiranjem lažne genocidne i ludačke teorije tadašnjeg nemačkog ministra odbrane Rudolfa Šarpinga o navodnim srpskim koncentracionim logorima, krcatim iznemoglim Albancima. Osnova za međunarodnu intervenciju na Kosovu, takozvana Operacija potkovica – tokom koje je sa Kosova, odlukom Srba, navodno trebalo da budu proterani svi Albanci – puka je manipulacija sa pogubnim posledicama.

Taj, kako navode Večernje novosti, mladi političar desničarske orijentacije, sredinom prošle sedmice oštro je u nemačkom Bundestagu govorio protiv nastavka misije Kfora na Kosovu i angažmana vojnika Bundesvera.

„Na spisku fatalnih ishoda svakako je mafijaška pseudodržava, kojom, iz Prištine vladaju ratni zločinici, pod uticajem klanova trgovine ljudima, organima i narkoticima“, navode.

Na putanje na čemu bazira tvrdnju da je ta operacija bila laž on odgovara da ima mnogo validne dokumentacije i dobrih knjiga o ratu na Kosovu, objavljenih i na nemačkom.

„Profesor Univerziteta u Beču Hanes Hofbauer napisao je ‘Balkanski rat – deset godina uništavanja Jugoslavije’. Pored toga, Vili Vimer, nekadašnji portparol za resor odbrane demohrišćanske CDU/CSU frakcije u Bundestagu, kritički se razračunao sa ‘Operacijom potkovica’. Nemačka državna televiziji ARD emitovala je odličan dokumentarni film ‘Počelo je jednom laži'“, navodi on.