Vesti

Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

U Srbiji ne može da prođe dan da se ne desi neki akt migrnatskog nasilja, a po pravilu žrtve su naši državljani. Uprkos ekstremnoj količini nasilja, a predsednik SNS Aleksandar Vučić i dalje se nije obratio naciji povodom problema migracije.

Fotografije koja prikazuje prebijenog mladića koji ima podlive na oku, dok krv mu curi niz lice, zgrozile su društvene mreže ali su ponovo ignorisane od strane velikih medija.

Redakciju Dnevna Gazeta kontaktirala je jedna Beograđanka koja je zbog kampanje zastrašivanje aktivista protiv ilegalne migracije, želela da bude anonimna i dostavila nam fotografije napada koji se odigrao na Zelenom Vencu, sa detaljima šta se dogodilo.

U krvavmom piru imigranti razlupali su sinoć pekaru u prolazu kod Zelenog Venca, a zatim i brutalno istukli mladića za koga su se prvobitno pojavile informacije da je radnik u pekari, a zatim druga da je bio kupac kome su migranti pokušali da otmu hranu.

Pre samo 2 dana grupa migranata istukla je lopatom našeg sugrađanina u Knez Mihailovoj, a predsednik Srbije Aleskandar Vučić inače pristalica masovne migracije i dalje se ne oglašava povodom nasilja.

Evo kako naši građani komentarišu napad.

-Kad objavim da migranti prave probleme po gradu i da ce tek da pohisterišu , proglase me fašistom.

-Pomozi sirotu, na svoju sramotu.

-Kako mi njima ovo ne radimo uvek smo mi žrtve, dok nam pričaju da migranti vrše propricionalno isto napada kao i naši ljudi? Hajde da vidimo koliko brzo će ove slike biti zabranjene na društvenim mrežama – bili su među najzapaženijim komenatarima na objavu.

Izvor: dnevnagazeta.rs

Foto: Facebook