Vesti

MOLILI SMO SE DO SAMOG KRAJA“ Brutalna ubistva u Nemačkoj: Makedonku UGUŠIO PLASTIČNOM KESOM, a onda i prostitutku

U baštenskoj koloniji u Rensburgu (nemačka pokrajina Šlezvig-Holštajn) policija traga za mogućim novim žrtvama nakon što je na tavanu zgrade otkriveno žensko telo, od koga je ostao samo kostur. Posmrtni ostaci su identifikovani, a reč je o četrdesetogodišnjoj Makedonki Sebat A (26) iz Gesthahta, čije se telo verovatno još od njenog nestanka u avgustu 2018. nalazilo u kući Tima M (40), osumnjičenog za ubistvo, prenosi na nemački „Bild“.

Sebat A.
FOTO: BILD.DE / PRIVATNA ARHIVA
Sebat A.

Sebat A. ubijena plastičnom kesom

Timo H. je navodno ubio ženu tako što joj je naneo fizičku povredu i stavio kesu na glavu. Porodica žrtve se do poslednjeg trenutka nadala da će ponovo videti Sebat.

– Molili smo se do samog kraja da je nađu živu – izjavio je otac za „Bild“.

Sa psima dresiranim za nalaženje tela, policija je pretražila parcelu u baštenskoj koloniji u Rensbergu koju je osumnjičeni često koristio, ali za sada nema konkretnih indicija o novim žrtvama – izjavio je portparol tužilaštva za DPA.

Timo M.
FOTO: POLIZEIDIREKTION KIEL, BILD.DE / PRIVATNA ARHIVA
Timo M.

Smrt prostitutke

Timo M. se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio prostitutku Lejham Fejim Fajt tako što joj je naneo fizičku povredu tupim predmetom i navukao joj plastičnu kesu preko glave. Svedok je njeno telo otkrio krajem septembra u jednom stanu, a protiv osumnjičenog, koji je bio njena poslednja mušterija, pokrenuta je istraga.

Lejham Fein Vajt
FOTO: BILD.DE / PRIVATNA ARHIVA
Lejham Fein Vajt

Posle smrti Sebat A, otvorio je nalog na internetu koji se plaća, koristeći njen broj računa. Policija mu je ušla u trag i uhapšen je zbog prevare, a telo koje je sakrio na tavanu svoje kuće, otkriveno je tek četvrtog novembra.

Telo žrtve na tavanu zgrade u kojoj je stanovao osumnjičeni

Na tavanu zgrade sa više stanova u Rendsburgu, u kojoj je osumnjičeni stanovao, prošle nedelje je prilikom pretresa nađeno telo žene, koja je u međuvremenu identifikovana kao Sebat A. Tužilaštvo pretpostavlja da su dva slučaja povezana.