Foto

Muškarac koji je osvojio 10 miliona evra traži ženu preko medija: „Može plavuša ili brineta“ (FOTO)

Muškarac iz Dortmunda, koji je kao dečak od 12. godina došao u Nemačku, i dalje puni stranice tamošnjih i regionalnih medija svojom životnom pričom. Ovaj put „crna ovca“, kako je sebe nazvao, postao je viralan nakon što je obelodanio kakve žene voli.

.
Kursat Jildrim (41) iz Dortmunda, osvojio je 10 miliona evra na džekpotu u Nemačkoj. Od novca je već kupio nekoliko automobila, od čega su najvredniji Ferrari 448 Pistu vredan 450 hiljada evra, kao i Porsche S Cabriolet za 250 hiljada eura. Pored toga on je postao i vlasnik skupocenog sata. Nakon materijalnog, došao je red i na ljubav. Naime, on je rešio da posle dobitka, potraži i životnu saputnicu.

Plavuše ili brinete, javite se
„Molim vas, naglasite u svojoj priči da sam solo. Može biti plavuša ili brineta, nije me briga“, objasnio je. Treba mi žena kojoj mogu verovati bez obzira šta god da se dogodi“, dodajući kako se samo želi da se zaljubi i pronađe nekog s kim će putovati svetom, rekao je on za Bild.

Nemački tabloid već je kreirao e-mail adresu na koju se potencijalne partnerke mogu javiti i koja je krcata ponudama. Međutim, mladoženja je oprezan.

„Odjednom su ti svi prijatelji“


„Mogu se vrlo dobro brinuti za sebe. Preduzeo sam sve potrebne mere. Novac je u sigurnim rukama. Odjednom su ti svi prijatelji. Ljudi s kojima se nisam čuo godinama odjednom su me počeli zvati i traže novac iz vedra neba.“, rekao je.

Milioner kaže kako nije požalio što je dobitak objavio na društvenim mrežama: „Svi trebaju znati. 90% njih je ljubomorno i misle da to ne zaslužujem. Ali nije me briga. Nikad neću zaboraviti otkud sam došao. Ja sam iz radničke klase. Nikad neću postati arogantna osoba“, ispričao je.

Kad su ga upitali zašto je kupio skup automobil, odgovorio je: „Zbog hejtera. Zbog svih ljubomornih ljudi.“

Jildrim je rešio da deo svog novca pokloni i siromašnim ljudima u Africi, jer, kako je rekao, dok se molio bogu za dobitak, obećao je da će učiniti nešto dobro i za druge ljude, ako mu se želja ispuni.