Izbor Urednika

Radnik MUP-a: Sramota me kolega, dajem otkaz! (VIDEO)

„Ja sam pripadnik Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, ali sad dajem otkaz. Mene su tukle moje kolege, koje to ustvari nisu. To nisu policajci, molim vas samo da se utvrdi ko su ti ljudi, mislim da su ono zveri“, rekao je dojučerašnji pripadnik MUP-a Ivančević, koji je sinoć uhapšen kod Pravnog fakulteta i koji se nalazi pred kaznom pritvora od 30 dana.

Narod ima ponos i dostojanstvo, a jedan od njih je vatrogasac Ivančević, koji nije hteo da trpi udarce svojih kolega. Sada već bivši pripadnik Vatrogasno-spasilačke jedinice uživo pred kamerama je dao otkaz i iz vatrogasne unifrome vratio se u civil, među narod.

Pripadnik Vatrogasno-spasilačke jedinice osudio brutalnu reakciju policije

– Ja sam pripadnik Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, ali sad izjavljujem da dajem otkaz. Ja više nisam u MUP-u, više nisam vatrogasac i daću otkaz. To su moje kolege, mene su zapravo bile moje kolege. Smatram da to nisu policajci, to nisu moje kolege. Molim vas da se utvrdi ko su oni ljudi, ja mislim da su to zveri, a ne ljudi – rekao je Ivančević.Inače, nedugo nakon te izjave pred kamerama on je sinoć uhapšen kod Pravnog fakulteta sa još 27 mladih osoba i trenutno se nalazi u pritvoru, gde čeka saslušanje. Njemu, ali i ostalim privedenima preti 30 dana pritvora, jer su sudije dobile nalog da im odrede takvu kaznu.VIDEO NA DIREKTNO.RS