TopVesti

Радован Калабић: Људи морају бити свесни да је све испланирано у месец, недељу и дан! Радован Калабић (ВИДЕО)

Радован Калабић, чувени српски историограф и књижевник, пружио је на увид анализу корена српског ужаса која је почела Берлинском конвенцијом 1881. године. По први пут, Калабић износи историјске податке и околности које се комотно могу назвати антологијским.

Радован тврди да су ови податци изнети баш сада из простог разлога што се коначно и нажалост поклопила историјска аналогија и зацртана трансверзала српског уништења.

„Када са ове временске дистанце погледамо српске играче из 19.века, затим 20.тог и 21.века, видимо континуитет издаје по идентичним принципима“ – тврди Радован.

Калабић је потом изнео тврдњу да се корени српске издаје од стране Срба, поклапају са првим упливом западног капитала у српску индустрију и политику.

„Ми имамо јасан пример генерала Мекензија, по коме дан данас Српска улица носи назив, који је практично основао прву страну невладину организацију на територији Србије и след догадјаја који долазе као последица овог догађаја“.

Он је потом направио и ванредан осврт на Брозов континуитет Берлинске конференције и данашње либераше које је назвао партизанско усташким покољењем које наставља „борбу“ у циљу прављења колоније од српске државе.

Ово и још много више погледајте у најновијем интервјуу Радована Калабића на јутјуб каналу „X33“.

Ово и још много више погледајте у најновијем интервјуу Радована Калабића на јутјуб каналу „X33“.

Извор: Правда