Zivot i Stil

RUSKINJA JE POSTALA MAJKA U 13. GODINI: Napustila je školu i postala ZVEZDA JUTJUBA! Trudnoću je krila do samog KRAJA!

Polinu Fetisovu nova je zvezda Jutjuba u Rusiji i to zato što je odlučila da javno progovori o svom nesvakidašnjem iskustvu. Iako ima samo 13 godina, ona je već majka, a milioni su saznali kako izgleda tinejdžerska trudnoća zahvaljujući njenim videima.

Ruskinja je svoju trudnoću dugo krila od roditelja, a otac deteta je odbio da ima bilo šta sa njom. Nazvao je čak i „ku*vom“.

– Blokirao me je na svim društvenim mrežama pa sam rešila da sa njim razgovaram lice u lice. Uhvatila sam ga u školi i rekla sam mu da sam trudna očekujući podršku. Umesto toga, dobila sam uvrede – priča Polina.

Nakon toga je trudnoću dugo krila, sve do 35. nedelje trudnoće kada je njena majka shvatila šta se dešava. U svojim videima je pričala i o vršnjačkom nasilju koje je trpela.

– Oduvek su mi svi govorili da sam debela, ružna, da sam loša. Nikad nikog nisam povredila, a stalno su me vređali i ponižavali – kaže Polina i dodaje.

– Nisam smela nikom da kažem. Bežala sam iz škole i krila se od svih. Onda sam se plašila i da možda nešto nije u redu sa bebom. Noćima sam plakala, a nisam znala kako da kažem roditeljima. Svi smo u porodici krupni pa se niko nije pitao zašto se gojim i nisu primetili da sam trudna – kaže Polina.

Ipak, jednog dana je njena mama sasvim slučajno saznala da je trudna.

– Mama me je zagrlila i baš tada se beba ritnula. Mama je to osetila i shvatila je šta se dešava – otkriva Polina.

Nakon toga je majka odvela kod lekara, kada je saznala da je u 35. nedelji trudnoće i da nosi devojčicu. Polina je sa mamom odabrala ime za ćerku – Ilijana.

Pošto je propustila školu, Polina je rešila da zarađuje na Jutjubu. Već nakon ispovesti o majčinstvu, uspela je da sakupi veliki broj pratilaca. Kada prikupi dovoljno novca, planira da plati sebi školovanje za frizerku kako bi mogla da izdržava ćerku.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube