Vesti

(VIDEO) MONSTRUOZNA REAKCIJA: Hilari se smejala, na pitanje da li je ubila Epstina!

oja bi bila vaša reakcija, kada bi vas neko pitao da li ste ubili prijatelja svog muža?

Džefri Epstin je pronađen mrtav u svojoj ćeliji, u trenutku kada su obe sigurnosne kamere bile isključene, a iako je treba da bude 24 sata pod nadzorom policajaca da ne počini samoubistvo, na kraju je pronađen mrtav. Previše koincidencija u ovom slučaju razvile su osnovane sumnje da je u pitanju ubistvo, jer je Epstin bio spreman da propeva i izda svoje partnere u zlostavljanju devojčica.

Trevor Noah voditelj emisije Dejli Šou, postavio je tokom gostovanja Hilari Klinton krajnje neprimereno pitanje sarkastičnim tonom i počeo da zbija šale na misterioznu smrt jednog od najbližih prijatelja Bil Klintona, pedofila Džefri Epstina.

Kako ste vi ubili Džefri Epstina, jer vi niste na vlasti? Rekao je Noa očito zastupajući čudnu tezu da je potrebno da neko bude na vlasti da bi počinio ubistvo druge osobe.

Klintonova je istog momenta počela da sa glasno smeja, a u tome joj se priključila i njena ćerka Čelzi. Širok osmeh na licu definitivno nije primerena ljudska reakcija kada je u pitanju smrt čoveka koji je bio izuzetno blizak prijatelj njenom muža Bil Klintona. Epstin je pored toga na zidu svoje vile držao bizarni portret Bil Klintona obučenog u žensku haljinu.

Bil Klinton je prvobitno tvrdio da je sa Epstinom putovao istim avionom samo 4 puta zapravo je leteo čak 27, radi se o avionu Lolita ekspres koji je korišćen kao prevozno sredstvo u pedofilskom lancu pokojnog milijardera.

Bivšeg predsednika SAD su brojne žene optuživale za silovanje, a najpoznatiji je skandal u kome je mesecima negiroa da je imao bilo kakav seksualni odnos sa Monikom Levinski, da bi kasnije priznao da je lagao.

Ovo nije prvi puta da Hilari radosno reaguje i euforično na načiju smrt. Prilikom linča i brutalnog ubistva predsednika Libije Muamera El-Gadafija tadašnja državna sekretarka koja je bila glavni zastupnik rata takođe je počela da se smeje uz citat „došli smo, videli smo on je umro“.

Predsednik SAD Donald Tramp koji je porazio Hilari Klitnon na izborima 2016. godine takođe je izjavio da mu je ceo slučaj sumnjiv zbog laži da je Klitnon putovao samo 4 puta.