Vesti

VLADIMIR STANOJLOVIĆ: Cucić, Branbićka i Vučić će odgovarati za sve napade koje su izvršili migranti!

Svi će morati da odgovaraju za ova nedela. I Cucić i svi ostali na čelu sa Brnabićkom i Vučićem. Država mora da zaštiti prvenstvrno svoje građane i njihovu imovinu! Srbija je morala da donese odluku o zabranu ulaska migranata u našu zemlju za vreme vanrednog stanja, a one koji su već tu da zadrži u prihvatnim centrima, koje naravno plaćaju građani Srbije svojim novcem, kao što smo i mi bili zatvoreni u svojim kućama – kaže na naš portal Vladimir Stanojlović ispred grupe STOP naseljavanju migranata.

Situacija sa migrantima tokom karantina je bila izuzetno napeta kako komentarišete njihovo ponašanje? 

Tokom ove krize gde je u Srbiji, da ne kažem nelegalno, već nepravedno uvedeno vanredno stanje, samim tim i besmisleno ograničavanje kretanja u određenom vremenskom periodu, pored toga da su se migranti kretali u vreme „policijskog časa“ i nisu bili sankcionisani, dogodilo se nekoliko jako ozbiljnih incidenata gde je morala da intervenise i vojska Srbije i zandarmerija i policija kako bi se obuzdali neredi u objektima gde su smešteni.

U ovom periodu Pandemije, iskoristili su priliku da udju na teritoriju Srbije, pomognuti državnim organima, a zatim izazivaju incidente i napadaju naše sugrađane o čemu je bilo vesti na društvenim mrežama pošto u Srbiji je od strane vlasti maltene zabranjeno da se izveštava o migratornim kretanjima i postavljaju pitanja o istim na konferencijama za medije.

Totalni medijski mrak! Sa ljudske strane gledano, pored svega što su dobili od Srbije, iskazali su apsolutno ne poštovanje naše zemlje. Uzeci u obzir napade na naše građane kao i uzurpiranje i uništavanje imovine, jednom rečju katastrofa!

Kako je po vama reagovala država, kako bi ste ocenili poteze i ako se ne slazete sa njima, kako je trebala da reaguje drugačije

Svedoci smo borbi na Grčko – Turskoj granici, gde se Grci bore da zaustave masovnu migraciju, a sa druge naša vlast u Srbiji potpomaže naseljavanje. Državne institucije, Komesarijat za izbeglice na čelu sa beskrupuloznim plaćenim poslusnikom, lažovom Cucićem, svakodnevno iznose neistine i pozivaju nas da prihvatimo milion izbeglica radno i vojno sposobnih! Mi to ne želimo!

Lažu nas o broju migranata kojih samo po njihovim izveštajima ima za 50%vise nego pre vanrednog stanja, a realno je ta cifra mnogo veća. Pokušavaju da opravdaju incidente i da nam ispod žita nasele migrante u našu zemlju! Samim tim žele da opravdaju sebe i oslobode se odgovornosti ali im neće uspeti.

Svi će morati da odgovaraju za ova nedela. I Cucić i svi ostali na čelu sa Brnabićkom i Vučićem. Država mora da zaštiti prvenstvrno svoje građane i njihovu imovinu! Srbija je morala da donese odluku o zabranu ulaska migranata u našu zemlju za vreme vanrednog stanja, a one koji su već tu da zadrži u prihvatnim centrima, koje naravno plaćaju građani Srbije svojim novcem, kao što smo i mi bili zatvoreni u svojim kućama.

Da li Srbija duguje migrantima neka ljudska prava? 

Srbija kao potpisnica povelje UN a i činom ljudskosti ne treba dozvoliti da migranti umiru od gladi ili da budu zlostavljani, ali SAMO ako su u pitanju porodične izbeglice, stari, žene, deca.. I ako pri tom to nije na štetu sopstvenog naroda!

Obzirom da smo svedoci brojnih slika, snimaka, vesti, a i kako su viđeni, migrante čine samo vojno sposobni muškarci, i na to kako se ponašaju u našoj zemlji – NE.

Dugujemo im samo da ih iselimo sa teritorije Srbije. A dok su privremeno tu, oni nama duguju poštovanje zakona ove zemlje, naših sugrađana i njihove imovine i naše Pravoslavne vere!

Šta građani na ličnom novou treba da urade povodom migracije?

Građani Srbije treba na prvom mestu da shvate da ovaj problem ilegalne migracije traje već par godina a da upravo počinje da kulminira! Da budu svesni da pored tranzita kroz našu zemlju, namera je da nam se naseli preko milion migranata!

Razina ovog problema je opstanak Srba u sopstvenoj zemlji te se negde izjednacava sa pitanjem Kosova i Metohije i toga moramo svi da budemo svesni! Svi moramo uzeti učešće u ovoj borbi, tiče se svih nas! Obavestite svoje prijatelje, poznanike, istražite, ne slušajte neistinite vesti koje nam plasiraju iz vlasti, i njihovog poslusnika Cucića, jer su oni plaćeni da iznose neistine!

Pratite i podržite našu jer je ovo borba i za vas! Šaljite nam fotografije snimke onoga što se dešava u vašoj okolini, a mi ćemo to predstaviti celoj Srbiji! Predložite nam ideje. Izađite sa nama na proteste! Podignimo glas protiv naseljavanja migranata svi zajedno, jer samo tako možemo da ostvarimo zajednički cilj! STOP naseljavanju migranata.

izvor: vestidana.rs