Izbor UrednikaTopVideoZivot i Stil

Misteriozni snimak, pet nepoznatih objekata izlaze iz mraka (VIDEO)

Ivan Vagner stigao je na Međunarodnu svemirsku stanicu 9. aprila svemirskom letelicom Sojuz MS-19 zajedno sa kolegom kosmonautom Olegom Skripočkom i Amerikancima Endruom Morganom i Džesikom Meir.

Ruski kosmonaut Ivan Vagner koji se trenutno nalazi na Međunarodnoj svemirskoj stanici podelio je video snimak polarne svetlosti nad Antarktikom na kom se vidi nekoliko nepoznatih objekata koji lete kroz svemir.

U snimku od 60 sekundi kog je Vagner objavio na svom Tviter profilu u sredu vidi se najmanje pet misterioznih predmeta kako izlaze iz mraka i polako se kreću u prostoru pre nego što potpuno nestanu.

​„U videu ćete videti nešto drugo, ne samo polarnu svetlost. Za 9-12 sekundi, pojavljuje se pet objekata koji lete uporedo, na istim rastojanjima. Šta mislite da su? Meteori, sateliti ili …“, tvitovao je kosmonaut.

On je dodao da su snimci poslati rukovodstvu ruske svemirske agencije Roskosmos, kao i vodećem naučnom centru za rakete i svemirske letelice u zemlji i Institutu za svemirska istraživanja Ruske akademije nauka radi „dalje analize“.

IZVOR: SPUTNIKNEWS