Video

Туча пензионера око ћевапа у Лидлу, жена легла преко фрижидера (ВИДЕО)

У Лидлу у београдској општини Борча данас је дошло до општег хаоса због, веровали или не, ћевапа. Снимак туче старијих грађана појавио се и на друштвеним мрежама, а на њему се види једна старија жена која покушава да узме пакет ћевапа док истовремено брани другима да узму. На крају текста погледајте снимак туче.

Окупио се велики број старијих грађана због акције у Лидлу због које је настао тотални хаос. Не види се ко шта и колико пакета узима, људи вичу, гурају се, а поменута жена је у једном тренутку чак горњим делом тела „ушла“ у фрижидер како би одбранила своје пакете које је намерила да узме.

Акција Лидла за ћевапе од свињског и јунећег меса завршава се данас, а цена по килограму износи 319,99 динара. Акција је почела у четвртак 23. марта, а завршава се данас па је због тога дошло до гужве и туче.

„Госпођо, па госпођо молим вас… Зваћемо обезбеђење, ово нема смисла“, гласи коментар неке жене усред борбе за јунеће и свињске ћевапе.

Огромни су редови и испред Лидла у Борчи у којем је дошло до туче. Велики број грађана стоји испред и чека како би ушао и покушао да се избори за ћевапе.

Ништа боља ситуација није ни у месту Станово код Крагујевца. Из истог разлога је и тамо дошло до хаоса због попуста ћевапа, а та акција завршава се данас.